שאלה

פאפינג

New member
שאלה

למישהו יש מושג מה הפלייליסט של הלהקה בהופעה שהם מנגנים כיום?

Rock Bottom

New member
הנה הפלייליסט מההופעה האחרונה בוומבלי

היישר ממיוזויקי: Close Encounters Riff + Knights of Cydonia Hysteria Supermassive Black Hole Map of the Problematique Forced In Sing for Absolution Butterflies & Hurricanes Hoodoo Intro + Apocalypse Please Feeling Good (Piano interlude + Sunburn (Piano Invincible Starlight Blues Jam + Time Is Running Out New Born + Microphone Fiend riff + Ashamed outro Encore 1: (Soldier's Poem (Acoustic Guitar Unintended Blackout Bliss Encore 2: Plug In Baby Stockholm Syndrome + riffs Take a Bow היום בערב הם מופיעים בפארק דה פראנס בפריז להופעה הראשונה שלהם מאז וומבלי, פלייליסט בטח יהיה כבר מחר.

CitizenErased

New member
אכן

ברוב ההופעות הפלייליסט הוא כמובן קצר יותר מוומבלי (בדרך כלל בין 17-20 שירים) ויש שירים שהם מנגנים בכל הופעה בזמן האחרון בעוד שהשאר מתחלפים

Rock Bottom

New member
הסטליסט ב-2 ההופעות האחרונות בוומבלי

היה כמעט זהה, למעט איזה שינוי קל בין כמה שירים בהופעה הראשונה והשניה (כמו Forced in או Apocalypse Please, נראה לי שגם Citizen Erased, לירון הייתה שם, היא תאשר את זה הכי טוב, אין לי כוח לבדוק שוב
).

CitizenErased

New member
אבל אתה שוכח ש...

בדרך כלל הם לא שעתיים על הבמה אלא שעה ו40 ולפעמים אף פחות. ככה שמן הסתם הסטליסט של וומבלי הוא ארוך יותר מהרגיל.

Rock Bottom

New member
זה די ברור אני חושב

22 שירים בהופעה זה חריג בשביל כל להקה WHAT SO EVER. כמובן שוומבלי זה אירוע מיוחד.

למעלה