שאלה...

מצב
הנושא נעול.

תקווה5

New member
שאלה...

שאלה...
נמצאת בפורום כבר למעלה מחודש, קוראת ומקבלת כוחות...יש לי שאלה: מה ההבדל בין קבלת עוברים טריים כאן בארץ שמובאים מחול לבין נסיעה שלי לשם, בקיצור ההבדל בין אם אני אסע או שהעוברים ייסעו, לא מההיבט הכספי..מקווה שאני ברורה...תודה מראש..

שיר5520

New member
לא לגמרי ברורה, אבל אני אנסה...

שאלה...
נמצאת בפורום כבר למעלה מחודש, קוראת ומקבלת כוחות...יש לי שאלה: מה ההבדל בין קבלת עוברים טריים כאן בארץ שמובאים מחול לבין נסיעה שלי לשם, בקיצור ההבדל בין אם אני אסע או שהעוברים ייסעו, לא מההיבט הכספי..מקווה שאני ברורה...תודה מראש..
לא לגמרי ברורה, אבל אני אנסה...
עוברים טריים זה אומר לנסוע לשם ולעבור שם את ההחזרה ועוברים קפואים זה אומר שהזרע נוסע לשם וההפריה נעשית שם במעבדה. לארץ חוזרות ביציות מופרות, שמוחזרות כאן לגופך. רוב הרופאים והסטטיסטיקות אומרים שלקפואים יש אחוזי הצלחה והשתרשות קטנים יותר. יש שיתווכחו עם הסברה הזו, אבל הם לא רבים. מצד שני זה חוסך את הנסיעה והטרטור והכסף לטיסות. בהצלחה!

sagivkr

New member
הי תקווה

שאלה...
הי תקווה
נראה לי שהבנתי את שאלתך: את שואלת האם יש הבדל באיכות העוברים במקרה של הבאת עוברים טריים לארץ לעומת עוברים טריים בחו"ל. למיטב ידיעתי (ואולי אני לא ממש מעודכנת), האפשרות היחידה להבאת עוברים טריים לארץ היא במסלול אסותא - קייב. במסלול זה יש שתי אפשרויות: האפשרות הראשונה - לנסוע לקייב. שם מתבצע תהליך הפריית הביציות, ושם מוחזרים לרחם עוברים טריים. האפשרות השניה - הבאת עוברים טריים לארץ. הזרע נוסע עם הרופא לקייב, ושם מתבצע תהליך הפריית הביציות. העוברים מובאים לארץ אחרי יומיים בערך, כשהם טריים, בתוך אינקובטור נייד. ומה בעצם ההבדל? הרופאים טוענים שאין הבדל משמעותי בין שני המקרים, אך יש הטוענים שהטילטול של העוברים בטיסה עלול להזיק להם קצת. חוץ מזה, יש לקחת בחשבון שזמן ההמתנה להבאת עוברים טריים לארץ ארוך מאוד!! מקווה שעניתי על שאלתך, שיהיה לך המון בהצלחה! יפעת

תקווה5

New member
תודה

הי תקווה
נראה לי שהבנתי את שאלתך: את שואלת האם יש הבדל באיכות העוברים במקרה של הבאת עוברים טריים לארץ לעומת עוברים טריים בחו"ל. למיטב ידיעתי (ואולי אני לא ממש מעודכנת), האפשרות היחידה להבאת עוברים טריים לארץ היא במסלול אסותא - קייב. במסלול זה יש שתי אפשרויות: האפשרות הראשונה - לנסוע לקייב. שם מתבצע תהליך הפריית הביציות, ושם מוחזרים לרחם עוברים טריים. האפשרות השניה - הבאת עוברים טריים לארץ. הזרע נוסע עם הרופא לקייב, ושם מתבצע תהליך הפריית הביציות. העוברים מובאים לארץ אחרי יומיים בערך, כשהם טריים, בתוך אינקובטור נייד. ומה בעצם ההבדל? הרופאים טוענים שאין הבדל משמעותי בין שני המקרים, אך יש הטוענים שהטילטול של העוברים בטיסה עלול להזיק להם קצת. חוץ מזה, יש לקחת בחשבון שזמן ההמתנה להבאת עוברים טריים לארץ ארוך מאוד!! מקווה שעניתי על שאלתך, שיהיה לך המון בהצלחה! יפעת
תודה
אכן התכוונתי להבאת עוברים טריים לעומת הנסיעה והחזרת הטריים שם בקייב, פשוט הנסיעה לקייב עם הרופא שלי היא בינואר, נורא קר שם וחשבתי לחסוך את הנסיעה...בעניין ההמתנה הרופא אמר שאין בעייה ובינואר הוא יביא לי לארץ את העוברים..טוב יש לי עוד מעט זמן להתלבטות...אשתף אתכן בהחלטה..שוב תודה..

sagivkr

New member
אפשר לשאול מי הרופא שלך?

הי תקווה
אפשר לשאול מי הרופא שלך?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שאלה...
ברוכה הבאה

ראיתי שקיבלת תשובות. אני שמחה שאת הולכת על עוברים טריים. מבחינה סטטיסטית זה הסיכוי הגדול ביותר. שיהיה לך בהצלחה.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה ,תקווה!

שאלה...
ברוכה הבאה ,תקווה!
ראשית שיהיה לך בהצלחה! בין אם זה יהיה בטיפול עם מוקפאים או טריים. אומנם יש פה הרבה חסידים של הטריים,וגם הסטטיסטיקות שקיימות הן לטובתם.אך יש הצלחות פה גם למוקפאים. שנית ,זה חשוב שאת כותבת פה,מכיוון שכאשר אנו מאוגדים יחד,זה יוצר כח שבו נוכל להשתמש להשגת זכויותינו. אז אנא הישארי עימנו ועדכני אותנו על הקורות אותך.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

שאלה...
ברוכה הבאה
ו

לגבי השאלה- אני חושבת שכבר ענו לך, אז רק מברכת על הצטרפותך אלינו והכי חשוב- הרבה הרבה אושר ובקרוב

fyh

New member
נסיעה מול עוברים

שאלה...
נסיעה מול עוברים
התשובה ע"פ דעתי ואחרי התהליך (קייב) - היתרון בנסיעה לקייב הוא בקבלת העוברים יום וחצי לאחר ההפריה בזמן שהם "פעילים" , מן הסתם מעלה את אחוז ההצלחה במידה מסוימת. קנה המידה להחלטה הוא האפשרויות הכלכליות (מדובר ב 25 אלף לפחות כנגד 13-14 אם לא נוסעים )וההבנה שבכל מקרה הכל עניין של מזל וגורל ועקשנות שנקבעים לא על ידינו כי אם על ידי הגורל -אנו רק עוזרים\ות לו קצת ללכת בכיוון הנכון.

ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו בחם ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שאלה...
ברוכה הבאה ל
נו בחם

ברוכה הבאה ל
נו בחם
מנסיון בפורום טרם פגשנו מישהיא שהרתה מעוברים אשר הוטסו באנקובטור. למרות זאת, שזה פורום קטן ולא מגדם מייצג. אסור לעשות לעשות אקטריפציות אבל הכל זאת. אם זכור לי, ענת27 מחכה בטור כבר כמה חודשים טובים לעוברים מעופפים באיקובטור ואפילו התבטל לה טיפול אחד, ממש לפני ההחזרה מאחר שלא היו להם מספיק ביציות להפרות באוקרינה לכל מי שהייתה שם איתם.

חיה 1000

New member
לפי זכרוני אתה טועה.

ברוכה הבאה ל
נו בחם

ברוכה הבאה ל
נו בחם
מנסיון בפורום טרם פגשנו מישהיא שהרתה מעוברים אשר הוטסו באנקובטור. למרות זאת, שזה פורום קטן ולא מגדם מייצג. אסור לעשות לעשות אקטריפציות אבל הכל זאת. אם זכור לי, ענת27 מחכה בטור כבר כמה חודשים טובים לעוברים מעופפים באיקובטור ואפילו התבטל לה טיפול אחד, ממש לפני ההחזרה מאחר שלא היו להם מספיק ביציות להפרות באוקרינה לכל מי שהייתה שם איתם.
לפי זכרוני אתה טועה.
יש הצלחות ואפילו תאומים.

sagivkr

New member
מלח, הרשה לי לתקן אותך

ברוכה הבאה ל
נו בחם

ברוכה הבאה ל
נו בחם
מלח, הרשה לי לתקן אותך
גם A17 הרתה במסלול קייב, מעובר שהוטס באינקובטור. יפעת

סליחה שאני מתערבת אבל...

מלח, הרשה לי לתקן אותך
גם A17 הרתה במסלול קייב, מעובר שהוטס באינקובטור. יפעת
סליחה שאני מתערבת אבל...
אולי גם אני טועה אבל ממה שאני קראתי 17a הרתה מעובר קפוא ולא טרי מעופף אבל לעומת זאת בובה זהבה כן הרתה מ"טריים מעופפים" מיקי

sagivkr

New member
לא נכון!

סליחה שאני מתערבת אבל...
אולי גם אני טועה אבל ממה שאני קראתי 17a הרתה מעובר קפוא ולא טרי מעופף אבל לעומת זאת בובה זהבה כן הרתה מ"טריים מעופפים" מיקי
לא נכון!
אני זוכרת בוודאות שהיה מדובר בעובר טרי.

a17

New member
אני הריתי מעוברים טריים שהובאו לארץ

ברוכה הבאה ל
נו בחם

ברוכה הבאה ל
נו בחם
באינקובטור של אסותא....והיתה עוד מישהי פה בפורום שהרתה ולפי דעתי גם ילדה כבר, שטופלה על אותו העיקרון אצל פרופ' דור במסלול קייב...ויש עוד שעברו איתי את ההחזרה באסותא והרו. אני מבקשת ממך מלח לא לתת אינפורמציה לא נכונה וע"י כך למשוך למסלול שאתם הייתם בו (זאת הרגשתי בכל אופן...), אני רואה בזאת חוסר אטיקה וטאקט למרות שאני בטוחה שבסה"כ כוונותיך טובות ואתה מעוניין לעזור. בכל מקרה כיום במסלול קייב-איקובטור נותנים כבר 60% באופן רשמי, ומהרופאים שומעים על הצלחות גדולות יותר...טוב זה כמובן נתון לוויכוח...

ayoosh

New member
מסכימה איתך....

באינקובטור של אסותא....והיתה עוד מישהי פה בפורום שהרתה ולפי דעתי גם ילדה כבר, שטופלה על אותו העיקרון אצל פרופ' דור במסלול קייב...ויש עוד שעברו איתי את ההחזרה באסותא והרו. אני מבקשת ממך מלח לא לתת אינפורמציה לא נכונה וע"י כך למשוך למסלול שאתם הייתם בו (זאת הרגשתי בכל אופן...), אני רואה בזאת חוסר אטיקה וטאקט למרות שאני בטוחה שבסה"כ כוונותיך טובות ואתה מעוניין לעזור. בכל מקרה כיום במסלול קייב-איקובטור נותנים כבר 60% באופן רשמי, ומהרופאים שומעים על הצלחות גדולות יותר...טוב זה כמובן נתון לוויכוח...
מסכימה איתך....

מצב
הנושא נעול.
למעלה