לא לגמרי ברורה, אבל אני אנסה...שאלה...
נמצאת בפורום כבר למעלה מחודש, קוראת ומקבלת כוחות...יש לי שאלה: מה ההבדל בין קבלת עוברים טריים כאן בארץ שמובאים מחול לבין נסיעה שלי לשם, בקיצור ההבדל בין אם אני אסע או שהעוברים ייסעו, לא מההיבט הכספי..מקווה שאני ברורה...תודה מראש..
הי תקווהשאלה...
נמצאת בפורום כבר למעלה מחודש, קוראת ומקבלת כוחות...יש לי שאלה: מה ההבדל בין קבלת עוברים טריים כאן בארץ שמובאים מחול לבין נסיעה שלי לשם, בקיצור ההבדל בין אם אני אסע או שהעוברים ייסעו, לא מההיבט הכספי..מקווה שאני ברורה...תודה מראש..
תודההי תקווה
נראה לי שהבנתי את שאלתך: את שואלת האם יש הבדל באיכות העוברים במקרה של הבאת עוברים טריים לארץ לעומת עוברים טריים בחו"ל. למיטב ידיעתי (ואולי אני לא ממש מעודכנת), האפשרות היחידה להבאת עוברים טריים לארץ היא במסלול אסותא - קייב. במסלול זה יש שתי אפשרויות: האפשרות הראשונה - לנסוע לקייב. שם מתבצע תהליך הפריית הביציות, ושם מוחזרים לרחם עוברים טריים. האפשרות השניה - הבאת עוברים טריים לארץ. הזרע נוסע עם הרופא לקייב, ושם מתבצע תהליך הפריית הביציות. העוברים מובאים לארץ אחרי יומיים בערך, כשהם טריים, בתוך אינקובטור נייד. ומה בעצם ההבדל? הרופאים טוענים שאין הבדל משמעותי בין שני המקרים, אך יש הטוענים שהטילטול של העוברים בטיסה עלול להזיק להם קצת. חוץ מזה, יש לקחת בחשבון שזמן ההמתנה להבאת עוברים טריים לארץ ארוך מאוד!! מקווה שעניתי על שאלתך, שיהיה לך המון בהצלחה! יפעת
אפשר לשאול מי הרופא שלך?הי תקווה
נראה לי שהבנתי את שאלתך: את שואלת האם יש הבדל באיכות העוברים במקרה של הבאת עוברים טריים לארץ לעומת עוברים טריים בחו"ל. למיטב ידיעתי (ואולי אני לא ממש מעודכנת), האפשרות היחידה להבאת עוברים טריים לארץ היא במסלול אסותא - קייב. במסלול זה יש שתי אפשרויות: האפשרות הראשונה - לנסוע לקייב. שם מתבצע תהליך הפריית הביציות, ושם מוחזרים לרחם עוברים טריים. האפשרות השניה - הבאת עוברים טריים לארץ. הזרע נוסע עם הרופא לקייב, ושם מתבצע תהליך הפריית הביציות. העוברים מובאים לארץ אחרי יומיים בערך, כשהם טריים, בתוך אינקובטור נייד. ומה בעצם ההבדל? הרופאים טוענים שאין הבדל משמעותי בין שני המקרים, אך יש הטוענים שהטילטול של העוברים בטיסה עלול להזיק להם קצת. חוץ מזה, יש לקחת בחשבון שזמן ההמתנה להבאת עוברים טריים לארץ ארוך מאוד!! מקווה שעניתי על שאלתך, שיהיה לך המון בהצלחה! יפעת
ברוכה הבאהשאלה...
ברוכה הבאה ,תקווה!שאלה...
ברוכה הבאהשאלה...
נסיעה מול עובריםשאלה...
ברוכה הבאה לשאלה...
לפי זכרוני אתה טועה.ברוכה הבאה לנו בחם![]()
![]()
![]()
ברוכה הבאה לנו בחם![]()
מנסיון בפורום טרם פגשנו מישהיא שהרתה מעוברים אשר הוטסו באנקובטור. למרות זאת, שזה פורום קטן ולא מגדם מייצג. אסור לעשות לעשות אקטריפציות אבל הכל זאת. אם זכור לי, ענת27 מחכה בטור כבר כמה חודשים טובים לעוברים מעופפים באיקובטור ואפילו התבטל לה טיפול אחד, ממש לפני ההחזרה מאחר שלא היו להם מספיק ביציות להפרות באוקרינה לכל מי שהייתה שם איתם.![]()
לפי זכרוני אתה טועה.
יש הצלחות ואפילו תאומים.
אולי כדאימי ?![]()
כך שנטאשה יכולה להכניס עוד משהיא לספירת המלאי![]()
מלח, הרשה לי לתקן אותךברוכה הבאה לנו בחם![]()
![]()
![]()
ברוכה הבאה לנו בחם![]()
מנסיון בפורום טרם פגשנו מישהיא שהרתה מעוברים אשר הוטסו באנקובטור. למרות זאת, שזה פורום קטן ולא מגדם מייצג. אסור לעשות לעשות אקטריפציות אבל הכל זאת. אם זכור לי, ענת27 מחכה בטור כבר כמה חודשים טובים לעוברים מעופפים באיקובטור ואפילו התבטל לה טיפול אחד, ממש לפני ההחזרה מאחר שלא היו להם מספיק ביציות להפרות באוקרינה לכל מי שהייתה שם איתם.![]()
מלח, הרשה לי לתקן אותך
גם A17 הרתה במסלול קייב, מעובר שהוטס באינקובטור. יפעת
סליחה שאני מתערבת אבל...מלח, הרשה לי לתקן אותך
גם A17 הרתה במסלול קייב, מעובר שהוטס באינקובטור. יפעת
לא נכון!סליחה שאני מתערבת אבל...
אולי גם אני טועה אבל ממה שאני קראתי 17a הרתה מעובר קפוא ולא טרי מעופף אבל לעומת זאת בובה זהבה כן הרתה מ"טריים מעופפים" מיקי
יפעת, נכון את צודקת, טעות שלי.לא נכון!
אני זוכרת בוודאות שהיה מדובר בעובר טרי.
אני הריתי מעוברים טריים שהובאו לארץברוכה הבאה לנו בחם![]()
![]()
![]()
ברוכה הבאה לנו בחם![]()
מסכימה איתך....אני הריתי מעוברים טריים שהובאו לארץ
באינקובטור של אסותא....והיתה עוד מישהי פה בפורום שהרתה ולפי דעתי גם ילדה כבר, שטופלה על אותו העיקרון אצל פרופ' דור במסלול קייב...ויש עוד שעברו איתי את ההחזרה באסותא והרו. אני מבקשת ממך מלח לא לתת אינפורמציה לא נכונה וע"י כך למשוך למסלול שאתם הייתם בו (זאת הרגשתי בכל אופן...), אני רואה בזאת חוסר אטיקה וטאקט למרות שאני בטוחה שבסה"כ כוונותיך טובות ואתה מעוניין לעזור. בכל מקרה כיום במסלול קייב-איקובטור נותנים כבר 60% באופן רשמי, ומהרופאים שומעים על הצלחות גדולות יותר...טוב זה כמובן נתון לוויכוח...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.