שאלה

decompresion

New member
שאלה

טנדם=200$ AFF=1500$ לא עדיף יותר קורסי צניחה? ולפי הבנתי-אנשים חוזרים למועדון בגלל שהם רואים את הצונחים הרגילם והם רוצים להיות חלק מהקהילה חוץ מזה...אם אתה צונח בפעם הראשונה ויש 18 אנשים במטוס שהם: 6 צלמים, 6 מדריכים, אתה, ועוד 5 שאין להם מושג מה קורה שם(כמוך)...מאיזה סיבה אתה מתכוון לחזור לשם? אזיופי! נגעת ברצפה ואתה הולך הביתה כי גם על הקרקע אין אף אחד חוץ מעוד 6 מבוהלים שבאים לסבב הבא. הדברים שלא ראית בצניחה שלך זה: קבוצה שלמה של אנשים בדיוק כמוך שהם סטודנטים, מזכירות, רופאים, נהגים וכולי... והאנשים האלה נרדמים במטוס בזמן שאתה כוסס ציפורניים... ואתה שם לב שזה אותם אנשים שנחתו בזמן שישבת לחכות לצניחה שלך ומיד הם מקפלים מצנח והנה הם שוב צונחים בכיף... והנה החבורה הזאת שהם באים מכל מיני מקומות וכל מיני סיבות נאחזים בדלת ואתה רואה אותם לא רק קופצים בשביל החוויה החד פעמית. והנה הם מחכים על המטרה כשאתה נוחת והם כבר עושים את הריקוד המוזר הזה בהכנה לקראת הצניחה הבאה זה מה שמביא את הטנדמים לעוד צניחה ועוד צניחה. אנשים באים בשביל החוויה אבל החוויה זה לא רק הצניחה, נכון? אז איך צונח טנדם יודע שיש עוד דרך לצנוח חוץ מטנדם אם הוא אף פעם לא רואה משהוא חוץ מזה והמדריך אפילו לא יכול להצביע על קבוצה של צונחי כיף בשביל להראות לו. טנדם אמור להיות רק צעד ראשון בהמשך הדרך, לא? חבל שאנשים מוכרים את זה כחוויה של פעם בחיים אבל מה אני יודע? אני בסך הכל לא מבין בכל הקטע הזה של צניחה בכלל ואין לי מושג על מה אני מדבר חצי מהזמן במילא, אז אין ממש סיבה להגיב בכלל להודעה הזא ואתם יכולים למחוק אותה מהתודעה שלכם ולהמשיך בחייכם

למעלה