שאלה נכון שהוא אמר קרב מגע בעברית????????? בפרק של CSI מיאמי שיש עכשיו באקטרה הוט
ס ס ת ם א ח ד21 New member 19/6/07 #1 שאלה נכון שהוא אמר קרב מגע בעברית????????? בפרק של CSI מיאמי שיש עכשיו באקטרה הוט
ס ס ת ם א ח ד21 New member 19/6/07 #2 שאלה למי שראה את כל העונה... זאת שלא תפסו תהיה הקרבן באחד הפרקים הבאים?
ת תודת זוות New member 19/6/07 #5 ../images/Emo5.gif ראיתי קצת קטעים מהפרק הזה היום כשאבא צפה בהקלטה. פאק, בעעעעעעעע הסדרה הזו נהייתה כזו אומללה XD
../images/Emo5.gif ראיתי קצת קטעים מהפרק הזה היום כשאבא צפה בהקלטה. פאק, בעעעעעעעע הסדרה הזו נהייתה כזו אומללה XD
ת תודת זוות New member 19/6/07 #7 אתמול בערב באסקרה הוט... Curse Of The Coffin פרק 5 של העונה 5 של מיאמי, הזה שבו H אומר את ה: '' Burn, baby burn'', זה נמשע כזה מצחיק עם הדיבוב הרוסי המעצבן שיש לו שם XD גארי גארי יאסנה.
אתמול בערב באסקרה הוט... Curse Of The Coffin פרק 5 של העונה 5 של מיאמי, הזה שבו H אומר את ה: '' Burn, baby burn'', זה נמשע כזה מצחיק עם הדיבוב הרוסי המעצבן שיש לו שם XD גארי גארי יאסנה.
L Lee1392 New member 20/6/07 #8 XDDDDDDDDD תהרוג אותי עם הדיבוב לרוסית! רק אני מדמיינת את זה אני נקרעת!