שאלה! X4

שי 2K1

New member
שאלה! X4

לפני מיספר חודשיים התחלתי ליקרוא את הספר ה-4 וביגלל שהיום קטעים מועטים שלא הבנתי-הפסקתי. וביום שישי התחלתי ליקרוא שוב את הספר ה-4 (בגירסה הבריטית) ועברתי את עמוד 250 ואני אחרי הפרק ``The four championes `` . יש משהו שמאוד לא ברור לי- למה הם בכל זאת הכניסו את הארי לתחרות? הם הרי הבינו שהגביע כושף ולכן הארי הוכנס לתחרות-ולא דוקא כי הוא מתאים וקלטו שזה יכול להיות מסוכן להארי מאוד-ובכל זאת השאירו אותו? זכור לי שדמבלדור אמר שאין ברירה-למה אין ברירה? אני ישמח עם תבהירו לי מה קרה שם בלי לגלות לי פרטים נוספים שלא הגעתי להם...

Panther

New member
אני חושב X4

הם הכניסו את הארי לתחרות כי ככה הGoblet of Fire אמר, הוא הוציא את השם של הארי. האמת שזה היה די צפוי שהוא ישתתף... ולמי שגמר כתב לקרוא את הספר הרביעי שימשיך לקרוא: *********************** *********************** וצפוי מאוד שהארי גם ינצח!... פנטר

sarah

New member
תשובות

!) גי דמבלדור מאנייק 2)כי יש מין חוזה קסם שנחתם ברגע שאתה שם את הפתק לתוך הגביע שגורים לך להתחייב לתחרות,זאת אומרת אסור להתחרט וכאלה (כי לא יעלה על הדעת שהוא לא רוצ להכינס ומשיהוא אחר סתם התחיל לעשות לו בעיות)

גביע האש (כמובן שX4)

בדיוק לפני שמוציאים את השמות של האלופים, אמר דמבלדור לכולם שאין לערער על השמות שיצאו מהגביע, גם אם לא יהיו אלה האנשים שהשאר חושבים ש``מגיע`` להם להיות אלופים. כך שגם אם במקום סדריק למשל, היה יוצא... דניס קריווי (אח של קולין, שנמצא בשנה שנייה ב``גביע האש``), הוא היה חייב להתחרות. מה אני אגיד לך? עדיף הארי מאשר נוויל.... נ.ב: גם ``סטאן`` וגם ``THE REAL SLIM SHADY`` נמצאים כנראה במקומות גבוהים במצעד השנתי של ערוץ 3 (אני רואה שידור חוזר, כי החמצתי אתמול...). {מי ששואל למה כתבתי את זה כאן, פשוט תסתכלו על הכינוי שלי} B-()

Hermione

New member
כי...

כי מה שגביע האש אומר, יהיה. זה מה שדמבלדור אמר כשהוא הסביר את החוקים. הוא אמר שהשם של המתחרה שיצא מהגביע הוא יתחרה, ואי אפשר להתחרט. בגלל שהשם של הארי יצא מהגביע, אז הוא היה חייב להשתתף, כי הגביע מצא אותו ``מתאים`` (זה היה רק בגלל שהשם שלו היה כתוב כאילו מבית ספר אחר והוא היה היחידי מהבית ספר הזה אז הוא היה חייב להבחר). אי אפשר להתנגד למה שהגביע אומר כי הוא חפץ מאוד חשוב (לפי איך שהם מתייחסים אליו) ומה שהוא אומר חייב להתבצע. אלה החוקים.

למעלה