שאלה vs

niriq

New member
שאלה vs

תגיד אני כבר יודע שאחרי שמכבים אותו אחרי נסיעה יש פצפוצים מהאגזוז וזה תקין(זה לפחות מה שאמרו פה) אבל שמתי לב שגם יש ריח ממש חזק של משהו שרוף - תקין גם?? למי שיש ומבין- תודה..

For Martha

New member
אענה לך,

הפיצוצים מהאגזוז הם צליל של מתכת שמתקררת, אין בעיה עם זה,אל דאגה . בקשר לריח של דלק ושרוף , ת'כלס אתה נוסע על כלי פתוח וברחבי העיר הגדולה עם סירחון של מכוניות ושאר הגזים, אולי אתה לא מבדיל. וגם אם אתה במושב כפרי ועדיין יש את הריח, תלויה הדרגה, ריח של דלק זה בסדר ,קח בחשבון שאתה לא מבודד מהסביבה, ההנחה היא שאולי אתה ממלא דלק עד הקצה ואז כשאתה סוגר את הפקק זולג מעט דרך הנשם של הפקק, ובגלל שהדלק אכן מפיץ ריח חזק מאוד אפשרי שזה מוזר לך. ריח של שרוף? תלוי מה ז"א - גם לי בעבר היה ריח של שרוף, ולא ידעתי להגדיר... יומיים אחרי זה הבנתי, שנדבק לי שקית של במבה לאגזוז והסריחה, ובדרך הדביקה עוד כל מיני דברים נחמדים לאגזוז... והם שעשו את הריח. הכל שאלה של מה המינון, בכלי חדש לא אמורות להיות בעיות,כך שאם באמת הריח חריף ומישהו אחר חוץ ממך מאמת את זה (הפרנויה של כלי חדש) אז יש עילה לבדיקה במוסך. אם אתה נמצא בת'א אני יכול להביט..

הריח מהאגזוז

זה משהו שמריחים בכל פעם שעוצרים ברמזור :) מה לעשות, זה לא אוטו. מיזוג יש רק בנסיעה. גם לי יש VS חדש. עם הפצפוצים השלמתי ועם הריח השלמתי. הייתי אומר משהו על כמה הקטנוע טוב, אבל אין לי ממש מקור השוואה. אני נהנה ממנו, לפחות.

niriq

New member
מסכים אתך

אומנם לא רכשתי מובי אבל עשיתי נסיעות מבחן על המובי והוי-אס לדעתי הוי-אס הרבה יותר טוב (ולדעתי גם נראה יותר טוב)- אבל כל אחד ומה שהוא אוהב

Moo Moo

New member
יכול להיות...

שמדובר בסוג של ציפוי שיש על האגזוז החדש שנשרף לאט לאט ויוצר את הריח. אם כך זה יעלם עם צבירת ק"מ.. שוב מדובר בהשערה בלבד..

למעלה