שאלה, TolTip Text- משהו פשוט.

ronshemesh

New member
שאלה, TolTip Text- משהו פשוט.

שלום, אני לא כל כך מבין בתחום. כיצד אני יכול לגרום להורדת שורה כאשר אני כותב משהו שיופיע ב- TolTip , כלומר, אני רוצה לדוגמה 3 שורות, והכל יוצא לי בשורה אחת. מה אני צריך לרשום כדי לגרום לשבירת שורה והאם זה שונה אם אני כותב את זה בחלון של המאפיינים או שתוך זמן ריצה אני קובע ערך מסויים לטול טיפ.
מראש!

מס1

New member
אממממ

אין דבר כזה תעשה תוית על הטופס לא ניראת ותציג אותה באירוע כשעוברים מעל הפקד בצרוף טיימר שיכבה אותה אחרי כמה שניות זה ממש בשליפה מהירה

ronshemesh

New member
אהה.. ../images/Emo51.gif אבל..

בטוח שאין דבר כזה? כאילו.. כל הטולטיפים שיש שאני רואה בהם יותר משורה אחת, זו תוית שמוצגת לפי ארוע? סליחה על הבורות, ושוב,

מס1

New member
רון זה בדיוק מה שהצעתי לו

רק שהם עשו את זה עם כפתור לחיצה ואני ומר להכניס את זה לשגרת אירוע שנקראת dragover

כן ולא

נכון שהעקרון דומה, אבל הפתרון שהצעתי נראה לי יותר עשיר (מבחינת עיצוב הטקסט וכו') וקצת יותר פשוט לפיתוח (זה נראה שאפשר להשתמש בזה "out of the box"). ניסית את הפתרון הזה? כלומר - התקנת ובדקת מה הם באמת מציעים שם?

מס1

New member
הנה ההורדה

יש לעשות רשום ל OCX אחד ולהריץ את הקוד בספרית Sample TXT=RAR

צודק

פעם נקלתי ב OCX הרבה יותר נחמד, שמבצע ToolTip כמו שצריך, עם שבירה לשורות, ואייקון וכו'. המאפיין הכי חזק שלו היה שהוא היה גורם להופעת ה ToolTip במקום "מתאים" מבחינת לא לצאת מהמסך עצמו. ומה שעוד יותר נחמד הוא שזה היה בחינם. בטעות חשבתי שהלינק שנתתי הוא לאותו OCX, אבל מסתבר שממש לא... מצטער על ההטעיה, אבל התכוונתי למשהו אחר. אני מציע לכותב ההודעה לחפש באתרי VB הרציניים OCX חינמי ל ToolTip. בטוח יש איזה משהו.

lj101

New member
כנס ללינק הבא ותמצא את מה שאתה

מחפש, יש שם מספר של TOOLTIP בקוד מקור ללא OCX http://www.planet-source-code.com/vb/scripts/BrowseCategoryOrSearchResults.asp?optSort=Alphabetical&blnWorldDropDownUsed=TRUE&txtMaxNumberOfEntriesPerPage=10&blnResetAllVariables=TRUE&txtCriteria=tooltip&lngWId=1&B1=Quick+Search

למעלה