שאלה:p

שאלה:p

אלכס ו- AJ זה אותו אחד נכון??? אם כן אז למה קוראים לו גם ככה וגם ככה ואם לא- טעות שלי :(

אביבא

New member
חחחחח.../images/Emo103.gif

אלכס ואייג'י זה אותו דבר. פשוט עכשיו קוראים לאייג'י אלכס אחרי הגמילה

88miaoo88

New member
תיקן קטן...

השם שלו בתעודת זהות הוא אלכסנדר ג'יימס מקלין
*ידע אישי*

???

איזה גמילה??? ולמה מלחתכילה קראו לו ככה?? פשוט אני מעריצה יותר את בריאן ואני מכירה את אלכס בשם- a j ולא הבנתי על מי אתן מדברות:p

elena20

New member
לפני 3 שנים הוא נכנס למכון

גמילה מאלכוהול וגם סמים,אחרי הגמילה אימא שלו אמרה "שאיי.ג'יי זה שם הבמה הוא סקסי עם אלפי מעריצות אבל כשהוא חוזר הביתה הרחק מאור הזרקורים בשבילי הוא פשוט אלכס" אז מאז הרבה מעריצים קוראים לו אלכס,

בלי זה קוראים לא אלכס...

זה קיצור של אלכסנדר וכבר כתבו ששמו אלכסנדר ג'יימס מקליין=) אגב אלכס עוד 4 ימים הוא בן 28 =) כמה הזמן טס רק אתמול הו היה בן 20

Skullie Roze

New member
מממ הדר..../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

מה דעתך לשים איפושהוא את השאלה הזו? כי המון שואלים אותה וזה.

oceanblaze

New member
אתמול התחלתי לחשוב

איך לנסח את זה. ונתקעתי באמצע.
[יש מצב שזה שזה בגלל שהיה 5 בבוקר..] מישהי מוכנה לנסח את זה בצורה יפה כדי שאני אשים במאמרים?

Eti No Name

New member
הממ *מנסה* ../images/Emo14.gif

"בטח כמה וכמה מכם תהיתם מי זה בעצם אלכס. ובכן, אלכס הוא חבר הלהקה אייג'יי מקלין. בתעודת הזהות שלו שמו הוא אלכסנדר ג'יימס מקלין, וכשהיה קטן הוא קיצר בתור כינוי לאייג'יי. לדבריו ולדברי אימו אייג'יי הוא בעצם איש הבמה,הפרפורמר וחבר להקת הבקסטריט בויז, ואלכס הוא הילד של דניס, והבנאדם המסתרר בתוכו. לאחר הגמילה שלו, לאחר שהצליח להפריד בין אייג'יי לאלכס, החליטו המעריצים לקרוא לו בשם שאמא שלו נתנה לו, אלכס. מאז המון מעריצים בעולם קוראים לו איך שאמו קוראת לו [וגם כמה וכמה מהבויז קוראים לו ככה
]. מקווה שהכל מובן עכשיו
." מספיק טוב?

oceanblaze

New member
תודה ../images/Emo24.gif.

משום מה אני לא מצליחה להוסיף את זה!
כשאני לוחצת על הוספה זה יוצא לי מהאינטרנט. :|

למעלה