שאלה - Lost In Hollywood

Yassi K

New member
שאלה - Lost In Hollywood

מעניין אותי לדעת על מה השיר מדבר.. מישהו יודע על מה? או איפה אפשר לחפש? תודה :)

Yassi K

New member
כן הכוונה על מה הם כתבו את זה

הרי מאחורי כל שיר מסתתר סיפור.. הם לא סתם רושמים דברים לפחות ככה אני חושב.. חחח מישהו יודע על מה? סתם מסקרן אותי.. תתעמקו שניה במילים ותבינו. אני אהבתי.. הוא אומר למישהו שהוא לא היה צריך ללכת להוליווד.. שהם עבדו עליו או משהו.. ושהם הרסו אותו ובסוף עזבו אותו זה מה שאני הבנתי מהמילים. אז באמת מעניין מה קרה .. מה הסיפור שמאוחרי זה.. או שהם סתם כתבו .. גם יכול להיות

LIOR Y

New member
מה שאני הבנתי:

הוליווד שרואים משם זה לא מה שרואים מכאן, כל הטיפוסים שיש שם,המעמד המחייב... למרות שזה היה החלום הנכסף להגיע לשם, כשמגיעים מבינים שזה לא מה שחשבתם... גם ב TOXICITY הם מתייחסים להוליווד,לא?

Azizi

New member
קטע משיר הכלא

"I buy my crack, my smack, my bitch, Right here in Hollywood,"

wednesday 13

New member
בעיתון....

אני קראתי בעיתון שדרון [הגיטריסט] אמר שזה על התעשייה בהוליווד.. על זה שבנות מגיעות לשם כדי להיות דוגמניות ויוצאות כחשפניות... וזה שבנים באים לשם כדי להיות כוכבי רוק יוצאים כזונות... ציטוט:"ואני יודע מה זה... גמני הייתי זונה.."

Yassi K

New member
תודה לכם :) עזרתם לי מאוד

עכשיו הבנתי למה הם התכוונו זה מניסיון אישי.. אמרתי לכם :) עומד סיפור מאחורי זה.

LIOR Y

New member
שמע, מוסיקאים דגולים,לא פילוסופים

יש להם מילים שלדעתי לא כדאי להתעמק בהם כי אין להם יותר מדי משמעות, אלא אם אתה ב HIGH ...

ssdd12345

New member
מי זה danny and lisa?

למרות ש-lost in hollywood זה אחד השירים היפים ביותר שלהם מי זה danny and lisa מהשיר-RADIO\VIDEO י הם ומאיפה לקחו אותם ולאיזה מקום מוזר???????? עכשיו אתה תחשוב על זה ותראה שזה יכול להיות דיי מרגיז למרות שהשיר חמוד!!!!!!

למעלה