שאלה - Jscrip.NET

אוריקס

New member
שאלה - Jscrip.NET

האם Jscrip.NET היא הגלגול הבא של JS
האם ניתן להשתמש בה אכישהו או שזה רק בתוכניות

אוריקס

New member
עוד שאלה:

יש לי קלאס מסויים שכתבתי ב C#. רציתי לדעת איך אני משתמש בקלאס הזה מתוך עמוד ה ASPX

Zeliran

New member
...

כמו בכל מקרה אחר... פשוט תיצור אובייקט שלו ואז תוכל להשתמש בו..

אוריקס

New member
זאת בדיוק הבעייה - איך עושים את זה?

יש לי קובץ ודף ASPX - איך אני מקשר את הדף לקובץ

Zeliran

New member
?

נגיד שיש לך מחלקה בפרויקט הנקראת myClass, אז כדי ליצור אובייקט שלה..
myClass myclass = new myClass();​
ואז אתה יכול להשתמש באוביקט שייצרת (myclass) כדי לגשת לכל המשתנים\פונקציות הנמצאות במחלקה..

gilad g

New member
נמממ

קמפל אותו ל-dll (עם csc, לא יודע איך לקמפל קובץ #C? חפש בגוגל
), שים את ה-DLL המקומפל בספריית bin של האפליקציה שלך, ואז תוכל להשתמש בקלאס כמו ש-Zeliran כתב, שים לב שצריך גם לעשות using ל-namespace

../images/Emo41.gifשאלה בנושא

מה ההבדל בין לקמפל פרוייקט שלם, לבין לקמפל כל קובץ בפני עצמו? יש הבדל בביצועים בין DLL אחד גדול לכמה קטנים?

Zeliran

New member
.....

אני לא מאמין שקיימים הבדלים בביצועים עצמם אלא הסיבה לכך שמקמפלים את כל המערכת לכמה קבצי DLL (או webService וכו'..) הוא משום החלוקה לשכבות, בצורה הזאת ניתן לאחסן כל שכבה ממש במקום פיזי שונה משאר התוכנית וכך למשל ניתן להפחית עומס משרת מסויים ולפזר את פעולותיות למספר שרתים, וכך בעצם ניתן לשפר את הביצועים של השרת מאחר והוא עומד בפני פחות עומס.. אבל יתכן ואני טועה

אוריקס

New member
בכל זאת

חייב העובדה שאתה ניגש לכמה קבצים חייב לעלות לך קצת, זה כמו שאני טוען כמה אובייקטי COM לדף ASP אחד... כך לפחות השכר הישר שלי אומר, אני לא בטוח בכלל

Zeliran

New member
כן, כך גם חשבתי...

אבל אני לא חושב שזה הבדל כל כך רציני בגלל שאחרי הכל, אם במקום שני DLL'ים היה לנו אחד, אז הוא פשוט היה יותר גדול ויתכן והיה לוקח יותק זמן לטעון אותו...

gilad g

New member
בטח שיש.. ../images/Emo13.gif

זה כמו לומר "מה ההבדל בין לטעון 10 קבצים קטנים, וקובץ אחד גדול
" הנקודה שלי היא לא טעינת הקובץ, אלא עצם ה-overhead הכרוך בטעינת אסמבלי ע"י ה-CLR הוא שגורם לשיטת ה"כמה קטנים" להיות פחות יעילה

אל תחפש מקבילות ../images/Emo13.gif

אתה סתם תסבך לעצמך את הדברים בראש
קח את הדברים כמו שהם ותעבוד איתם, בלי השוואות.

אוריקס

New member
אז בואי נשאל את זה אחרת -

מהן הדרכים הדוט נטיות להעביר תוכן לקליינט (חוץ מ XML)

למעלה