שאלה

ofirush 14

New member
שאלה../images/Emo98.gif

אממ, תקשיבו, בטקס סיום של שנה הבאה (כן, כבר תכננו עם המורה
) אנחנו (אני ועוד כמה חברות) רוצות לנגן את סרטווי (כמה צפוי). עכשיו, יש לנו מישהו על התופים, אני בליד גיטר (אנ אעשה ת'סולו **משוויצה**
) חברה שלי בגיטרת משנה (חח ככה אומרים?), עוד חברה שכבר נמצא לה סידור, ויש חברה אחת שממש רוצה להשתתף ואין לה מה לעשות. אז חשבנו, שבגלל שהיא מנגנת על אורגן ופסנתר כבר מי יודע כמה שנים, אפשר לתת לה את החליל של פול ג'ונס, יקירינו משכבר הימים. ולשאלה שלי (באמת הגיע הזמן)- למישהו יש את התוים? למה שהוא עושה עם החליל? פליז תגידו לי שכן *מתחננת*

catch 2 2

New member
בהצלחה....

זה מה שמצאתי, אין לי מושג בתווים... כאן או אולי פה(לא הראשון, אלא השני) תבדקי מה מתאים

MusicA

New member
טעות שלי, זה התווים של כל המנגינה.

היא יכולה גם לנגן את המנגינה אתכם בשקט בצד, זה יהיה יפה.

ofirush 14

New member
../images/Emo140.gifתודה לכם

אני אסתכל עוד מעט, אני פשוט מתה מעייפות, חזרתי מפגישת איחוד עם המדריך שלי משנה שעברה (מהצופים. ומעין- לא לצחוק
) והלכתי ברגל...דמט, אני עייפה. בכל מקרה, תודה =)

סטרוואי בטקס סיום? אולי קצת שמח?..

סטרוואי שיר איכותי ביותר, אבל לטקס סיום זה יבש הייתי אומר.. נגנו משו שיהיה אטרקטיבי יותר :S אני יודע שלא תשנו את דעתכן אבל בכל זאת נקודה למחשבה.

ofirush 14

New member
אנחנו יודעות שסטרווי לא באמת מתאים,

אבל השיכבה שלנו היא כזאת, שהם מכירים רק ת'שיר הזה, מכל השירים האפשריים שאנחנו רוצות ויכולות לנגן (חכו, אני עוד לא יודעת את סטרווי בכלל, חח) ואם מנגנים להם שיר שהם לא מכירים, הם מסוגלים להעיף אותך מהבמה.
וגם אצלינו בבית ספר, לפחות בשיכבה- השירים בטקסים אף פעם לא קשורים. כמו הטקס ההוא, שניגנתי את אנימל אינסטיקנט, בטקס מצעד הספרים. תגידו לי אתם מה הקשר
גם זה שיר שכל הנגנים (כל הנגנים, חחח אני וחברות שלי) יסכימו לנגן.

ofirush 14

New member
לא, גם שרים.

את סטרווי החברות שלי החליטו שאני צריכה לשיר כי זה הכי מתאים לי (לך תשאל אותן למה).

hodaya17

New member
נראה לי שאחותי ניגנה את זה פעם

בחליל צד... תנסו לפי שמיעה המנגינה לא קשה... בהצלחה!

Seventh Sojourn

New member
למה את השיר הזה?

נצא מהנחה שמרבית התלמידים לא שומעים מוסיקה איכותית כמו לד זפלין שיר כמו סטיירוואי ישעמם אותם,כי הוא שקט וכי הוא ארוך אם כבר לד זפלין אז Rock n Roll שיר מצויין לדעתי למסיבת סיום

ofirush 14

New member
הוו...נכון...

אבל אני צריכה להתחשב גם בשאר החברות שלי, שהשיר היחיד שהן מכירות בערך הוא סטרווי, אבל אפשר להציע את רוקנרול..כי זה אחלה שיר. ואני אוהבת אותו =) והוא לא ארוך...חחח

וואי עכשיו אני נזכר!

יש תוכנה ממש שווה שאפשר להוריד מהמקורות שלה באינטרנט טאבים+תווים לכמעט כל שיר לועזי שרוצים. עכשיו, מה כ"כ טוב בזה? 1. יש שם טראק לכל כלי, זתומרת שאם את רוצה לראות את התווים של החליל את יכולה פשוט לסמן את הטראק של החליל וזהו.. 2. יש שם אפשרות לשחק עם הטמפו, וזה מצוין בשביל ללמוד את השיר בהדרגה. ממליץ בחום. התוכנה: Guitar Pro 4 תמונה לדוג': http://www.guitar-pro.com/eng/Img/Screenshots/scr1.gif הורדת גרסת נסיון: http://www.freefunfiles.com/software/hobby/misc/guitar-pro-4-download.html תהני ;)

תשובה בקשר לחליל

ג'ון פול ג'ונס לא באמת מנגן עם חליל, אלא עם קלידים שכוונו להשמע כמו חליל. ומכיוון שיש לכן מישהי שמנגנת על קלידים, לא תהיה לכן בעיה... אז בהצלחה רבה!!

למעלה