שאלה

מירב203

New member
שאלה../images/Emo92.gif

יש לי ילד בן שנתיים ותינוק...הפסקתי לפני איזה חודשיים לתת לילד את המטרנה של הבוקר והערב..בזמן האחרון הוא רואה את התינוק אוכל מבקבוק ורוצה לקחת לו את זה וממש צורח....אני מציינת שזה ילד שאוכל גבינות ומוצרי חלב אבל לא אכלן במיוחד ודי רזה...אני בדילמה...האם לתת לו שוב את המטרנה ואולי קימים בשוק מוצרים מתאימים יותר לגילו??!ומה אתם נותנים לילדכם בגיל הזה?. תודה רבה לעונים ויום נפלא

memko

New member
הילד שלי בן שלוש ועדיין שותה סימילאק .....

לפני השינה בלילה כמובן, לא באמצע היום, וכמובן מדולל מאוד. אני לא רואה בזה משהו קריטי. אבל - אם הילד שלך כבר "גמול" ממטרנה, לא הייתי חוזרת אחוקה ונותנת לו. תנסי שוקו, תה,מים. את מציינת שהילד רזה, אני יכולה להגיד לך שאצלי הבקבוק זה נוזלים, מבחינתי הוא שותה 240 נוזלים, זה גם ככה מדולל, הוא מתרוצץ המון, שוכח לשתות, אז זה נוזלים לגוף.וגםיושב לו טוב בבטן לפני השינה.

אנחנו היינו עם סימילאק עד גיל 2.10

גם איתן לא היה אכלן ודי רזה ומאוד אהב את הסימילאק ולא רצה לוותר עליו אני אישית לא דיללתי כי גם הוא ישר הרגיש ולא הסכים לשתות וגם כדי שהוא כן יקבל משהו עם הסימילאק. אז עקרונית גם בגיל שנתיים אפשר לתת סימילאק/מטרנה למקרה שלכם - לא בטוח שהייתי חוזרת למטרנה, אלא נותנת לו פשוט בקבוק חלב /תה עם קצת חלב כי נראה לי שזה יותר רצון לחקות את אחיו הקטן ולשתות מבקבוק

יום אחד נגמרה הקופסא ולא קנינו יותר

אמרתי לו שפשוט אין ואני יכולה להכין לו שוקו במקום אז הכנתי שוקו והוא הסכים לשתות למחרת שוב רצה (בבוקר כבר כמה חודשים לפני עזב את הבקבוק והתחיל לשתות אקטימל) והפעם החלטתי להכין תה עם קצת חלב אבל להמשיך לקרוא לזה "שוקו" (הוא גם היה מצונן ולא רציתי הרבה חלב וגם לא רציתי את אבקת השוקו) אחרי שבועיים-שלושה אמרתי לו שהוא כבר גדול והוא יכול גם לשתות את "השוקו" בכוס עם קש ולא בבקבוק והוא הסכים ערב אחד שוב ביקש בקבוק אבל אחרי זה כבר החבאתי את הבקבוקים ונתתי רק בכוס כבר למעלה מחודשיים אפילו לא מבקש שוקו/תה אלא שותה רק מים לדעתי אצלינו גיל ה-3 פשוט עשה את שלו (ביחד עם הרצון לעצמאות ולעשות הכל לבד) ובשילוב עם הלידה הקרובה. הוא רצה להרגיש גדול והוא כל הזמן מדבר על זה שהוא אח גדול ויש לו אחות קטנה ושהתינוקת תשתה חלב מבקבוק ולא יודעת לשתות מכוס

ayala26

New member
אולי אקטימל?

הבן שלי שותה בבוקר משקה יוגורט. לפעמים אקטימל. אבל הוא שותה מכוס ולא מבקבוק. לפעמים עם קש.

פולספגן

New member
תעשי לו -

אם עבר חודשיים, אז כנראה שכבר לא יאהב את הטעם של זה וכך מלחמתך נגמרה.

נראה לי שיכול לעבוד../images/Emo45.gif

במחשבה שניה באמת הייתי מכינה ביחד איתו חלב מדולל מאוד בבקבוק (מאותה אבקה של התינוק) ונותנת לו

הבן שלי בן שנתיים וחצי - הוא שותה חלב

מבקבוק. הוא שותה כמה בקבוקים ביום אז אני מוהלת לו את החלב במים (די הרבה)

עגלי

New member
שלי בת 3

ושותה מטרנה בוקר ולילה ואני לא רואה איך גומלים אותה מזה . בינתיים אני דוחה את הקץ .

jojo04

New member
אנחנו הפסקנו קרוב לגיל שנתיים

הבאנו לה חלב פרה. הלך חלק. ניסיתי עם תחילת החורף לתת תה, שוקו "חם"... שום דבר היא תמיד מבקשת "חלב מי של הפרה"

a g 2 7

New member
בקבוק אחת לפני השינה זה הפינוק שלו../images/Emo199.gif

ולפעמים מוותר על זה....הוא בן 3 (יו,איך הוא גדל....) אבל הוא אוהב לאכול גמדים שזה גם מאוד מזין... וכמובן אקטימל ...

למעלה