שאלה

שאלה ../images/Emo92.gif

אני עוסק הרבה באומנויות לחימה אבל יש לי בעיה קשה אני יותר מידי רזה (אנשים חושבים שאני אנורקס) ניסיתי את כל תוספי המזון האפשריים אני אוכל כמויות מיפלצתיות אבל כלום לא עוזר מה עושים???

WhiteBear

New member
תרעבי את עצמך, ואז תאכל

זה עוובד לשמנים... סתאם...
האמת, יש שתי גישות שאתה יכול לבצע: 1) ללכת לרפואה מערבית, תזונאית וכן הלאה. 2) ללכת למרפה מזרחי. (עם עדיפות לשילובים כמובן) תפנה לעצמך משאבים ותפנה לשניהם, בסדר זה, ותשמע מה שיש להם להגיד לך. תזונה היא דבר מורכב מאד, ואין לי קמצוץ של פרטים כדי שלי יהיה משהו נוסף להמליץ.

FM_the_Weird

New member
טל, אתה } { קרוב ללחטוף.

ואתה יודע על מה. לגבי עצות להשמנה: אוכל עתיר שומן ופחמימות והרבה. אבל הסיפור הזה מסוכן כי אפשר ליפול על הקיצוניות השניה. איך שאני רואה את זה, תכלול בארוחות שלך הרבה בשר (לשרירים), מוצרי חלב (סידן ושומנים) ושוב, דברים עתירי פחמימות: לחם, פסטה וכד´.

רצוי מאד לפנות לרופא ודחוף.

ייתכן שחסר בגוף איזשהו רכיב שחיוני לעיכול מזון והפיכתו למסת גוף. אני יודעת למשל שבסוכרת נעורים יש מצב דומה, שאוכלים המון, אבל כלום לא נשאר. אם כבר היית אצל רופא ולא מצאו כלום, אז ניחא. זה מבנה הגוף שלך, פשוט תלמד לחיות איתו. אפשר לעשות הרבה מאד בתחום אמנויות הלחימה עם כל מבנה גוף שיהיה.

כלום לא עוזר

ניסיתי רפואה קונבנציונלית הלכתי לתזונאית עשיתי בדיקות רפואיות כלום נאדה שום דבר אבל תאמת רפואה מזרחית לא ניסיתי אם יש לך יותר מידע בנושא אני אשמח לשמוע

orii

New member
כנראה יש משהו...

אני מצטרף למה שנאמר שיתכן ויש בעיה שרפואה מערבית ואו מזרחית תאבחן. לפי הרפואה הסינית (שאני לא ממומחה בה) למשקל הגוף קשר ישיר לבריאות. באומנות אותה אני לומד - טאי צי אצל חיים בנדר בדרך כלל עולים במשקל...וחיים הוא בהחלט דוגמא טובה. אתה גם מןזמן לאיבחון אצל חיים שהוא פרופסור לרפואה סינית עם הרבה ניסיון.חיים: 052912000. בהצלחה.

avishem

New member
מנסיון אישי...

אין מה לעשות אני כבר 3 שנים מנסה לעלות במשקל (1.75 מ´ 55 ק"ג) ניסיתי הכל... אין לי טיפת שומן בגוף וההסברים של הרופאים: "אתה מוציא המון אנרגיה" או "ככה זה המבנה גוף שלך" אז תראה אני אוכל המון ואין מה לעשות בנושא... אני באמת שורף המון קלוריות (4 שנים קפואירה) וזה גם המבנה גוף שלי. מה שכן אתה יכול לעשות זה לבנות מסה של שרירים בגוף אבל אני אישית לא רוצה כי זה מפריע לי אם הקפואירה. שורה תחתונה- תלמד לאהוב את הגוף שלך כמו שהוא ואם באמת מפריע לך אתה יכול לפתח את השרירים. רק לפני שאתה עושה את זה תזכור: קשה לנפח שריר ויותר קשה להוריד אותו אח"כ אם אתה לא מרוצה ממנו או מאיך שאתה נראה. ותדע לך שחוסר משקל הוא לא תמיד חסרון עם אתה רוצה אתה יכול לחזק את השרירים שלך (ביחס לגוף) ביתר קלות לעומת אנשים אחרים וזה יתן לך יכולות פיזיות ודינמיות גבוהות מאוד ביחס לאנשים אם מבנה גוף בינוני או שמן. אז אל תתן למשקל שלך להפריע לך וזה נכון גם עם אנשים כבדים.

למעלה