שאלה

orna האחת

New member
שאלה ../images/Emo91.gif

שלום לכולם, רציתי לדעת האם הקלפים יכולים לדייק בזמנים כלומר - האם הם יכולים להצביע על חודשים מסויימים לשינויים וכדו'. חוץ מזה הייתי מעוניינת לקבל פתיחה בקלפים ממקצועי/ת באיזור ירושלים האם אתם יכולים להמליץ לי על מישהו מסויים. תודה.

אשמח לעזור לך

משום שאני גרה בירושלים... צרי איתי קשר במסר אישי ואחזור אלייך. לגבי זמנים- זה מאוד קשה לנבא זמנים בקלפים ורוב הקוראים נמנעים מלעשות זאת.

Romkin

New member
עדין יש צורך ליצור מסגרת זמנים

מינימלית אחרת התשובה כללית מדי...

היי אורנה :)

כעיקרון הקלפים אינם נותנים זמנים מדוייקים ולא נהוג לעשות זאת אבל ישנה אפשרות לתחום שאלה בתקופה של זמן - יום, שבוע, חודש וכו' וכך לקבל תמונת מצב או ייעוץ לתקופה מסוימת ספציפית. ישנם את 12 קלפי החצר אשר מסמלים גם את המזלות וגם על פיהם אפשר לדעת לגבי תקופות מסוימות. אבל כפי שרשף כתבה לא נהוג לעשות זאת. אני באופן אישי נוהגת לתחום בזמן כאשר אני שואלת את הקלפים. בברכת אור ואושר הילה.

Romkin

New member
הדיוק של הקלפים תלוי בשאלה עצמה

המסר תלוי בשאלה אותה שאלת לכן יש צורך בתחום השאלה בזמן. לדוגמא: אם אני אשאל את הקלפים
: "האם מצבי הכלכלי ישתפר" והקלפים אומרים לי שכן בעצם לא גיליתי כלום מעבר לעובדה שמתי שהוא במהלך חיי המצב הכלכלי ישתפר. אם הייתי שואל
: "האם המצב הכלכלי שלי הולך להשתפר בשלושה חודשים קרובים ?" והקלפים אומרים לי שכן, אז הינה התשובה. נהוג בזמן שעושים פריסה להגדיר תקופה עליה מדובר (חודש, חצי שנה, שנה כו'). כמו כן אני נוהג להכניס את אלמנט הזמן לתוך הפריסה. כשאני עושה פריסה קלטית אני לרוב משתמש ביותר משני קלפים להגדרת העתיד (לרוב 6 קלפים - כאשר כל קלף מציין פרק זמן של חודשיים) כך אני יכול לצפות במהלך האירועים ולדעת בערך מתי הם צפויים להתרחש. כמו כן אני תמיד מגדיר זמן (לרוב שנה). מקווה שעניתי לך.

למעלה