שאלה?????????

שאלה?????????../images/Emo91.gif../images/Emo92.gif

שלום אני וחברים שלי הולכים בחנוכה למסע בעקבות חולצות של להקות וכאלה למישהוא יש מושג שם של חנות או משהוא כזה (בתל אביב)??.???? תודה מראש אריאל

Ran-182

New member
כן

איך קוראים לקניון הגדול הזה שהיית בו שרפה...? אהמ.... נו... לא משנה, אתה יודע איזה, בת"א, קניון כזה ענקי, יש שם חנות בשם תומר, עם חולצות, פוסטרים ואביזרים לרוק, מטאל וכל מיני כאלה. אין הרבה חנויות כאלה בארץ, הרוב נימכרים בהופעות. מה גם, חבל שאין איזו חנות רק לפאנק והארד-קור.

HelloweeN

New member
100 ש"ח לחולצה, דרך אגב.

אני אישית מארגן לי חולצות דרך לבר שלי, שמיתעסק בזה.. חולצות של פאנק אני מציע לך להזמין דרך הנט: www.interpunk.com

punktx

New member
זה נקרא בימינו../images/Emo110.gif../images/Emo80.gif

דיזינגוף סנטר ותומר זו חנות נחמדה, רק חבל שהם מפוצצים במחירים!!!! ויש שם חולצות של בלינק, וגם מחזיקי מפתחות, ולפי הזכור לי גם פאצ´ים, סיכות ומדבקות, וגם דברים של גרין דיי, ואפילו חולצה של נופקס ראיתי שם פעם!!!!! אבל כמו שאמרתי- יותר יקר ממה שזאה צריך להיות.... ויש גם, למי שגר בסביבות ירושלים קניון מחוץ לעיר שנקרא קניון הראל, ויש שם חנות שנקראת בית התקליט ויש שם גם חולצות של בלינק, ב-80 שקל אני וורד קנינו לידיד שלנו ליומולדת.... אז בהצלחה בחיפוש, מקווה שעזרתי סהר
(תמיד טוב שההודעה צבעונית, וגיר חום לאנושות!!!!!)

PrInCeSs 182

New member
בת"א?

מתי הייתה שרפה בקניון בת"א? הקניונים היחידים שאני מכירה בת"א הם עזריאלי ורמת אביב... ולא ידעתי על שרפה באף 1 מהם. קיצר, אני גרה בת"א אולי אני אקנה חולצה של בלינק. איפה אתה אומר שהקניון? צפון ת"א? דרום ת"א? shiriT

למעלה