שאלה..

einat6

New member
שאלה.. ../images/Emo9.gif

שלום.. היה לי צו ראשון ממש ממזמן. לפני 8-9 חודשים ומאז רק קיבלתי תאריך גיוס ל-16/7/07 והזמנה לכנס של העתודה. רציתי לדעת אם עוד ישלחו לי מיונים או מנילה.. משהו.. יש חלק שקיבלו אצלינו מיונים למודיעין בגלל שהם בערבית. יש עוד מקצועות שיש בהם עדיפות לתפקידים בצבא? ועוד שאלה.. כולם מקבלים הזמנה לכנס של העתודה או רק חלק לפי הקב"א?.. תודה מראש =]

PinkyRaSta

New member
תשובה/ות.. ../images/Emo210.gif

לא כולםן מקבלים/ות הזמנה לעתודה, זה מקב"א מסויימת, לא בדיוק זוכרת איזה.. והמיונים הראשונים למחזור שלך יתקיימו בינואר, ככה שיש לך עוד זמן.

einat6

New member
תודה + עוד שאלות =]

אם מישהו יכול להיזכר בקב"א זה יהיה טוב =] אני רוצה לדעת.. מממ ומה עד ינואר לא ישלחו מיונים או התייצבות? זה הרבה זמן. יש כאלו אצלינו שכן שלחו להם, לאו דווקא אלו שבמגמת ערבית.

חיחיחי לא קשור...

בשביל להיות בעתודה, או להתחיל מיונים וכו', את צריכה לעשות פסיכומטרי...
ובשביל עתודה צריך קב"א 52+...

einat6

New member
כן, אבל עוד לא התחלתי במיונים..

שאלתי אם כולם מקבלים את ההזמנה לכנס עצמו?. ומי שקיבל את ההזמנה זה אומר משהו על הקב"א שלו?..

כן...

זה אומר שיש לו קבא 52+, וזה אומר שהוא יכול לצאת לעתודה. ולא, לא כולם מקבלים את ההזמנה. [אלא רק מי שנמצא מתאים...עם קב"א 52+...]

נצל"ש משהו מוזר... =/

אני יודעת שכל מי שלומד מחשבים ויש לו קב"א 52+ מקבל זימון לגאמא.. ידיד שלי קיבל עתודה (מה שאומר שיש לו קב"א 52+) והוא במגמת מחשבים אבל לא קיבל זימון לגאמא.. וד"א אמרו למורה שלי לרשום תלמידים מומלצים למיונים למודיעין למשהו שקשור במחשבים אבל אמרו לה שהם לא יכולים לפרט יותר מדי וזה סודי יש לכם מושג מה שם המסלול..? משהו..?

א י ןש ם

New member
זה ממש לא הולך ככה...

זה לא ש"כל מי שלומד מחשבים ויש לו קב"א 52+ מקבל זימון לגאמא..." הדבר היחיד שאני יודעת שהולך בצורה כזאת הוא צוות אוויר (ז"א כל מי שמתאים מבחינה רפואית ונתונים מקבל זימון...), לגבי כל השאר זה ממש לא תקף. דבר ראשון מודיעין לא מאתרים את כולם, אצלנו למשל אני יודעת רק על אחד שקיבל זימון, והוא ממש לא היה היחיד עם קב"א של 52+. אני לדוגמא לא קיבלתי זימון אבל אני יודעת (ב-99%) שהקב"א שלי היא 53+.יש להם עוד אלפי קריטריונים.

אני מדברת על מחשבים טכ"מ

כאילו אנחנו עושים 10 יח"ל מחשבים אז איזה סיבה יש להם לא לשלוח לו זימון לגאמא אם יש לו קב"א 52 או יותר..? או שבעצם זה אומר שאין לו קב"א 52 כי עתודה לא תלוי בקב"א.. =/

מה? אבל קיבלתי עלון כזה לכנס עתודה

עוד לפני שעשיתי צו ראשון... לא יכולתי להגיע ואין לי מה לעשות עכשיו, אבל... זה לא מנתונים בית ספריים?

RedGrass1

New member
....

עצלנו הרבה קיבלו מודיעין בלי קשר לערבית,כנראה זה מי שיש 53 54 או יותר.

einat6

New member
כן גם אצלינו יש כאלו שבלי קשר לערבי

ערבית* קיבלו למודיעין.. מי שלא קיבל למודיעין זה אומר שהקב"א שלו היא פחות מ-54-53 ?

RedGrass1

New member
...

אני מכיר אחת עם קבא 53 (ביררו לה) שקיבלה מודיעין מופת. אז אפשר להסיק שמי שלא קיבל יש לו פחות. אבל אני חושב שזה תלוי בעוד דברים כמו מקצועות לימודים, יכולת לשרת בקרבי, מספר מוסיים של מועמדים שהם צריכים או שהם סתם מפספסים אנשים. גם אחד שיש לו קבא 54 (בירר) לא קיבל כלום ממודיעין לפני הגיוס, אבל זה היה לפני כשנתיים ועכשיו הוא בממרם.

2inaroad

New member
ממש לא

יש לי 54, ודפ"ר 7 והדבר היחידי שקיבלתי הוא עתודה (ואני כבר מתגייס עוד חודש...), הם בכלל לא מתייחסים לציונים ולביה"ס גם (כי אחרת הייתי חייב לקבל, בכל זאת 11.4). יש להם מערכת קריטריונים שלמה כי קב"א 54 מורכב מהרבה דברים חוץ מהדפ"ר ואז הם יכולים להתסכל בכלל על משהו אחר שם לא יודע.

יש לי בדיוק אותם נתונים כמוך..

אבל אני קיבלתי גם עתודה וגם 2 זימונים למודיעין.. באמת כנראה שיש עוד משהו...

למעלה