שאלה

hada§

New member
שאלה ../images/Emo9.gif

היי... אני דנה
בעצתה של עדי החלטתי לשאול אתכם שאלה.... אני רוצה לקנות אלבום של מאיר (חוץ מהאקוסטי המדהים שיש לי) עם איזה דיסק הייתם ממליצים שאתחיל? תודה ושבוע טוב! דנה

איזו חכמה עדי ../images/Emo3.gif

לא סתם
חשבתי שיהיה לך יותר נחמד לקבל חוות דעת שונות.. אם לא היה לך כבר את האקוסטי לא הייתי ממליצה כי אז כולם היו נותנים לך את אותה תשובה- האקוסטי
הבנתי שאת רוצה את זה בשביל ההופעה ב-20 לחודש (בקמלוט הרצליה
) אז אני בכל זאת אמליץ אני חושבת על "האוסף" כדי שתכירי כמה שיותר שרים שיהיו בהופעה.. אם לא מתייחסים למטרה הספציפית הזו אני ממליצה להתחיל עם "לב סדוק" אני חושבת.. ואם נהיה רגע קונקרטיות, זה א כזה משנה כי אחרי כמה זמן איתי גם ככה יהיו לך את כולם
איזה כיף שהחלטת שאת רוצה להעמיק בו יותר
את לא תתאכזבי, הוא מדהים..

היי וברוכים הבאים../images/Emo6.gif

לפורום....לגבי שאלתך- האלבום שבו תכירי יותר שירים הוא "האוסף". הייתי ממליצה גם על "לב סדוק" ומנגינת הנדודים". אני בטוחה שתאהבי אותם מאוד... בהצלחה ושבוע טוב לכולםםםםם

דנה..

1. קנית בסוף אלבום ואיזה וכמובן מה את חושבת? (למרות מספר העצות המאוד מגוון שקיבלת?
- סלחי להם, הם לא התכוונו להתעלם בכוונה, זה פשוט לא היה מעולם בראש הדף והם עצלנים
) 2. את באה בסוף לקמלוט?

paper pieces

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif

מה נשמע? :) 1. חחחח לא לקחתי ללב, אני עצלנית בעצמי :) . עדיין לא קניתי אלבום... זה היה שבוע מטורף עד עכשיו: יום ראשון - נשארתי במשרד עד עשרה ל12 (בלילה...) יום שני - נשארתי במשרד עד 21:00 יום שלישי - הייתי בבית ב18:00 ונרדמתי ב20:00... חחחח לא היו לי הרבה חיים השבוע היום לקחתי חופש כי אני הולכת בערב לחתונה של בת דודה שלי, אז בקרוב מאוד אני אלך לקנות :) וגם את רונה קינן והחדש של גלעד שגב........ הרבה הוצאות.... והאמת שעוד לא החטלתי מה לקנות חחח נראה לי שאני פשוט אסתכל איזה שירים יש בכל דיסק ולפי זה אחליט...... אני אכתוב פה אחרי שאני אקנה :) 2. ראיתי עכשיו שיש את ההופעה בבארבי ב27 בספטמבר!!!!!!... שזה ממש מצויין. אז אני חושבת שעדיף ללכת אליה.... הרצליה זה מן ברירת מחדל אבל הבארבי הרבה יותר קרוב אלינו... (גרה בראשון...), אני אדבר על זה היום עם בת דודה שלי בחתונה, נראה לי שהיא גם תעדיף ת"א...... (סתם לידע כללי - הבת דודה שבאה איתי להופעה זו לא אותה אחת שמתחתנת חחח...) את באה לשתי ההופעות? תודה על ההתעניינות :) ושיהיה לך יום טוב!

אם אני באה לשתי ההופעות ../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif

הממ..
נראה לי שאני צריכה קצת להירגע (הייתי ב-3 הופעות שלו בחודש האחרון..) אבל אני לא יכולה להבטיח שאני אצליח להירגע אז אם אחת מהחברות/ אחיות שלי תראה את זה ותשאל אותי אם בא לי אז אני אגיע מן הסתם (לא אומרים לא על הופעה של מאיר
) אבל אם לא יציעו לי אני מניחה שאני אצליח לשבת בשקט בבית, לבכות שאני רוצה להיות שם ולחכות לסיקורים שלכם..
בקיצור, אני עוד לא יודעת, יש סיכוי די גבוה שכן, אני אהיה בשתיהן
אני אודיע לך..

דנה ../images/Emo3.gif

עוד לא פתחת שרשור לספר לנו מה קנית.. אני מחכה לשרשור שתפתחי עם חוות דעת על אלבום כלשהו..
ולדעת באיזה אלבום מדובר..

paper pieces

New member
קניתי את לב סדוק ../images/Emo9.gif

אני אכתוב עוד כמה ימים כי שמעתי בינתיים רק ברפרוף...... יום טוב! :)

דנה בוקר טוב ../images/Emo9.gif

את באה בסוף לקמלוט היום או שבחרת רשמית בבארבי? ואיך לב סדוק?

למעלה