שאלה

ברררר

New member
שאלה ../images/Emo9.gif

אני מבינה שלמארון 5 יש שני דיסקים... אני מעוניינת לקנות אחד... אז איך קוראים לכל אחד, איזה שירים יש בו ועל איזה אתם יותר ממליצים... תודה רבה

Shiri from the block

Active member
אמממ אני לא מכירה את האלבום השני (או שזה הראשון?../images/Emo12.gif) אבל אני כן יכולה להגיד לך שהאלבום Songs about Jen ממש ממש שולט../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

bad dream

New member
אמ

אלבום אולפן יש רק אחד- SAJ הם הוציאו גם EP אקוסטי עם שירים מSAJ ועוד 2 קאברים[אם אני לא טועה] וחוץ מזה, יש את הדיסק הופעה + DVD שגם הוא כולל בעיקר שירים מSAJ ועוד כמה קאברים ושירים שלא היו בSAJ.. תקנו אותי אם אני טועה =.=

Mrs Brightside

New member
אין מה לתקן,רק להרחיב:]

אז ככה בדיסק הראשון,האלבום[אלבום האולפן]-Songs About Jane:
1. Harder To Breathe 2. This Love 3. Shiver 4. She Will Be Loved 5. Tangled 6. The Sun 7. Must Get Out 8. Sunday Morning 9. Secret 10. Through With You 11. Not Coming Home 12. Sweetest Goodbye​
בדיסק השני,האלבום האקוסטי:
1. This Love 2. Sunday Morning 3. She Will Be Loved 4. Harder To Breathe 5. Sun 6. If I Fell 7. Highway To Hell​
בדיסק השלישי,אלבום ההופעה החיה+DVD: 1. Shiver 2. Through With You 3. Tangled 4. Harder To Breathe 5. The Sun 6. Wasted Years 7. Secret/Ain't No Sunshine 8. Secret 9. Ain't No Sunshine 10. Not Coming Home 11. This Love 12. Must Get Out 13. Sunday Morning 14. Sweetest Goodbye 15. Hello 17. She Will Be Loved אני אישית ממליצה לך את הדיסק ההופעה+ה-DVD,כי את גם מקבלת את השירים בהופעה חיה,וגם יש DVD של ההופעה+תוספות מיוחדות
.

yuval moyal

New member
לדעתי, הכי טוב זה Songs About Jane

הרגיל. למה? ממ, כי האקוסטי גרוע, ואני לא הכי טיפוס של הופעות וגם אין לי DVD. אם את מעדיפה גירסות אולפן לשירים, אז Songs About Jane יהיה לך הכי טוב, אבל אם אין לך בעיה עם הופעות אז גם הDVD הוא בחירה טובה

אני הכי ממליצה על SAJ../images/Emo99.gif

אם עדיין אין לך אף דיסק שלהם אז עדיף לך לרכוש את זה כהתחלה... אחרי זה אני חושבת שההופעה הכי שווה ובסוף האקוסטי..
הרחבתי כיכולתי

cohenet91

New member
אני הייתי ממליצה לך על SAJ

אלבום מעולה. ואם את רוצה להכיר אותם כדאי לך קודם לשמוע את האלבום, ולא ת'מחזורים. ד"א, אני לא אוהבת ת'קול של אדם בהופעות, כפי שאמרתי אלף פעם בעבר, אבל זה כבר משהו אחר
.

SuperKeren

New member
תמיד כדאי להתחיל מההתחלה

בעקרון, האלבום שיצא ב2002 (כן כן, לקח לו זמן לעלות למצעדים
) נקרא Songs About Jane והוא מכיל 12 שירים. כבר כשרכשתי אותו ועד היום, בכל שמיעה, אני משתכנעת שהוא היה שווה את זה. מוזיקה שלא שומעים כל יום ובמיוחד שלא שמעו בשלהי 2002- זה בטוח. בכל מקרה, האלבום הזה הוא הראשון של הלהקה בתור 'מארון 5' ובינתיים היחידי המלא שיש. כרגע הלהקה עובדת על האלבום השני שלה שאמור לצאת בעוד מספר חודשים ספורים (אמן כן יהי רצון). האלבום "השני" כמו שאת מתייחסת אליו הוא האלבום האקוסטי שהוקלט בהופעה אקוסטית חיה של הלהקה (בגרמניה רבתי) וכוללת שירים מתוך האלבום "הראשון" כולל קאברים כמו לIf I Fell של הביטלס וHighway To Hell של AC\DC (בביצוע של ריאן המתופף כשאדם על התופים). למרות שגם האלבום "השני" ו"השלישי" (אלבום DVD לייב מתוך הופעה - מומלץ!!) טובים מאוד וצריכים להיות באוסף הביתי שלך בכל מקרה, אין ספק שהאלבום הראשון הוא המקום להתחיל כשזה נוגע במארון 5. אני בטוחה שתהני

SuperKeren

New member
התכוונתי ש"highway to hell" בגרמניה

האמבורג, ליתר דיוק
. אבל אחי ישב לי על הראש ובטעות עשיתי קופי פייסט על הסוגריים במקום לא טוב=\

למעלה