שאלה

שאלה../images/Emo9.gif

כמובן שיש לי יס
ותהיתי עם מישהו יוכל לספר לי מה היה עד עכשיו בנמלטים כי התחלתי לראות אותה רק לפני פרק אחד והעלילה קצת מעורפלת לי
אז אשמח אם מישהו יוכל לעדכן אותי , ולכתוב כאן תקציר של מה שהיה , תודה

dirty fairy

New member
סוף סוף משהו שאני יכולה לענותת..

או קיי אז ככה.. כמו שהבנת יש את מייקל החתיך..(שנקרא גם "פיש") אח שלו נכנס לכלא בגלל שהפלילו אותו והשתילו לו ראיות בדירה וזה והמשטרה לקחה אותו לכלא והוא נידון לרצח בעוד חודש ככה. מייקל יודע שהוא חף מפשע אז הוא החליט להיכנס לכלא,לברוח עם אח שלו ובמקביל לגלות מי הפליל את אחיו ולמה. זה הסיפור בקצרה.. בפרקים שהיו רואים איך מייקל מתחילל את התוכנית הגדולה שלו. אה כן והוא היה האדריכל של כל הכלא והוא מכיר את כל התעלות, ואת כל השרטוטים של הבנייה הוא קיעקע על כל הגוף שלו. מייקל יודע כל מיני דברים שאיזה איש אחד בכלא רוצה לדעת ומייקל לא מוכן לספר לו אז האיש הזה תלש (לא מצאתי מילה אחרת מתאימה) את האצבע של מייקל מהרגלל..חחחח(קטע מגעיל ביותר) יש עוד כמה דברים אני פשוט חייבת ללכת אני אמשיך אחר כך מקווה שהבנת אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול.. נ.ב אם משהו לא כתבתי נכון תקנו אותי

רגע אז מי שבכלא זה מייקל , והוא בכל

א בגלל שהפלילו את אח שלו אבל הוא קיבל את האשמה בגלל שהוא בנה את הכלא הזה? תודה

TheLost

New member
לא...

אח של מייקל הופלל ונכנס לכלא, הוא מועמד להוצאה להורג. מייקל החליט שהוא צריך לעשות משהו בקשר לזה, ביצע שוד בנק והכניסו אותו לכלא - אותו כלא שבו נמצא אחיו. עכשיו הוא עוזר לו ולעוד כמה לברוח, נעזר בעובדה שהוא בנה את הכלא.

למעלה