שאלה!!!

yellow cheese

New member
שאלה!!!../images/Emo9.gif

אנשים יקרים, מה המצב? אצלי הכל בסיידר...חיים....שורדים... אז שאלה לי אליכם אנשימים.. בעצם כמה שאלות... 1. מי הפוליטיקאי המועדף עליכם מבין "כל המוטציות שיושבות שם בכנסת".. ולמה? 2. אם היתה ניתנת לכם האפשרות להיפגש עם אדם כלשהו שלא נמצא בין החיים, עם מי הייתם בוחרים להיפגש ולמה? 3. אם הייתה ניתנת לכם האפשרות לעזוב את הארץ-הייתם בוחרים בה? 4. מה אתם חושבים על כל המצב הבטחוני והאם אתם חושבים ששירים יכולים לשנות משהו? זהו אנשים יקרים... תכתבו את תשובותיכם....
לאב יו אוללל, שירלי (מסוקרנת) כהן

מלמלונת

New member
שיר... ../images/Emo123.gif

ש לום :) מה שלומך?? אז כך- 1) בן אליעזר. כי הוא חתייייייך 3)
"אין לי ארץ אחרת...." אמנם המצב חרא.....אבל זו ארצנו!!! אפ´חד לא יקבל אותך כמו כאן. ולא יהיה לך טוב כמו כאן (למרות החרא שסביבנו). 4) המצב הביטחוני? מה לעשות,המצב גרוע בואי נהיה אופטימים. יש שכותבים? נראה לך שזה עזר?! ביי מאמי...נדבר

המצב טוב ..

תשובות: 1 - אף אחד 2 - הייתי בוחרת להיפגש עם סבא שלי ז"ל, הבנאדם היחיד, שהבין אותי, שאהב אותי באמת, שהקשיב לי, הייתה בו שלוות נפש, היה החבר הכי טוב שלי ואני כ"כ מתגעגעת ..כ"כ רוצה לחבק אותו שוב .. 3 - לא. 4 - המצב רע .. וכולם מודעים לזה.. שירים לא יכולים לשנות, יכולים להשפיע על הנפש שלנו, לעורר הזדהות, אבל לא לשנות..ממש לא .. :) ביי ביי P&L 4ever

מלנכולי

New member
ואלו תשובותיי.......

מרבית הפולטקיאים,שקרנים נצלנים ואינטרסנטים,אבל יש כמה שממש בסדר יוסי שריד,שלא רק מדבר גם עושה,שמעון פרס האופטימי האחרון שנשאר פה טומי לפיד שאומנם אני לא מסכים עם דעותיו,אבל לפחות הוא עיקבי ולא אינטרסנט,מממ...וזהו בערך... הייתי רוצה להיפגש עם ג´ים מוריסון,ואןלי גם עם משה רבנו,לשאול אותו עם כל הקטע של לוחות הברית באמת היה,..... אם הייתה לי אפשרות לעזוב ת´ארץ ולהתבסס מכל הבחינות במדינה אחרת, לא הייתי חושב פעמיים ופשוט מתעופף לי מפה,אולי לאוסטרליה,או לניו זילנד ואני גם מתכנן לעשות את זה עוד שנה שנתיים,..באל אני ריאלי ואני יודע שבסופו של דבר,כאן נולדתי וכנראה כאן גם אמות בקשר למצב הביטחוני,אני מבין ת´ערבים,חמישים שנה הם שוחים בחרא,במיץ של החרא,ולכן ההתנגדות שלהם היא לגיטימית מבחינתי כי הם חיים תחת כיבוש אבל ברגע שהם פוגעים באזרחים,אז אין פה מה להבין,...פשוט חיות שירים כמו של הביטלס יכולים לסחוף בתקופות מסוימות דור שלם ולהפוך אותו לדר של ילדי הפרחים,אבל אנחנו עכשיו בשנות האלפיים...ושירים יכולים כרגע רק להשפיע על מצב רוח של כל אדם בנפרד..... שמחתי לענות,אחלה שאלות......

yellow cheese

New member
טטם טטם...התשובות שלי ../images/Emo9.gif

1. הפוליטקאי שאני הכי מעריכה, אוהבת, מסכימה עם דעותיו הוא ללא ספק שמעון פרס! 2. האיש שהייתי רוצה לפגוש..בעצם יש שלושה... א. סבא שלי ז"ל- האדם שהכי היה קרוב אליי, ב. סבתא שלי ז"ל- בדיוק מאותה סיבה, ג. יצחק רבין ז"ל- פשוט לשוחח איתו...
חבל שזה לא יכול לקרות! 3. אם הייתי יודעת בוודאות שיקבלו אותי במדינה אחרת ייתכן שהייתי שוקלת עזיבה מהארץ... למרות שזו המדינה שלנו ואנחנו לא צריכים לוותר ובלה בלה בלה.. אחרי הכל, החיים שלי קצת יותר חשובים מזיבולי שכל על חבלי מולדת וכל זה... 4. השירים? השירים עוזרים לצאת מדיכאון... עוזרים לשמוח... אבל משפיעים פיזית? לא חושבת.... אם עראפת ישמע את אביב גפן או מישהו אחר הוא בטח לא יעשה שלום..
תודה לכל מי שענה!!!! לאב יו אוללל, שירלי

מיכל**

New member
לא, אבל..

אביב חינך על שיריו דור שילך לפי דרכי השלום, ואותו דור כן יביא את השלום [ואת השינוי ;)]

תשובות

1.פוליטיקאי? יש יותר מידיי צבועים....חיי או מת? כי אני חושב שאם זה חיי אז עם שימעון ובורג כי הם אמיתיים ואני יכול לבטוח בהם בעיינים עצומות שהם יעשו את הדבר הנכון ואם מת אז רבין... 2.יצחק רבין........יש לי כל כך הרבה לישאול אותו... 3. אני חושב שלא....אני לא יודע למה אין לי סיבה מיוחדת.... 4.חרא של מצב ושירים כן משפיעים עובדה תראו מה קרה מהשיר שומקום....

למעלה