שאלה?????

שאלה????? ../images/Emo9.gif

שלום אני אני בכיתה י´,ויש לי מחוייבות אישית מטעם הביה"ס לעשות, האם אפשר לעשות משהו בתחום האומנויות לחימה????? מחויבות אישית למי שלא יודע=זה לתרום מעצמך לקהילה, לעזרה, לימוד????? האם אפשר לעשות מחוייבות אישית באומנות לחימה, הכוונה להעביר לילדים שיעור או משהו???? האם מישהו פה עשה מחוייבות אישית באומנות לחימה??? נא הגיבו ברצינות... שלכם, עידודודו הלוחם

MEIMIS

New member
כן אבל....

צריך לדעת לתחמן א. אתה צריך עם המורה שלך לשבת על זה... ב. אתה צריך להגיד שאתה עוזר להדריך ילדים בעייתים.. או בילדים אלימים או משהו כזה ג. כן המון חברים שלי עשו מחוייבות אישית בקרב מגע גם אני יכולתי אבל לא היה לי מחוייבות לעשות

mapopo

New member
לעידודו החמוד ../images/Emo24.gif

עידו... החיים לא סובבים רק אומנות לחימה כל הזמן, אני יודע שאתה עכשיו מתלהב מהעניין אבל אני מציע לך דווקא לעשות דבר אחר במחוייבות אישית... יש ברחוב זמנהוף 12 בת"א ( על יד דיזינגוף סנטר) מרכז חירום לילדים בסיכון, אלה ילדים שמובאים בצו של שופט לשם מסיבות של התעללויות שונות בהם.. אני חושב שיהיה לך שיעור מאלף אם תגיע לשם ותבצע את המחוייבות האישית שלך בילדים שבגילים 0-14 . לוחם גדול צריך גם לדעת לעסוק בתחומים אחרים, וללמוד על בעיות של ילדים בגילו. שלך באהבה MAPOPO לחימה משולבת

למעלה