שאלה

שאלה../images/Emo9.gif

תוכלו לומר לי איזה מערכות יחסים (ועם מי) היו בעבר להולי מרי קומבס, אליסה מילאנו, רוז מקגוון, שאנן דוהארטי וג'וליאן מקמהון?

The Charmed Boy

New member
פחות או יותר כולם עם כולם

שאנן הייתה עם ג'וליאן וזה אחד הסיבות לריבים בין אליסה לשאנן. אליסה הייתה עם החמור. בסידרה: פיבי עם קול פרו עם אנדי פייפר עם החמור פיבי עם ג'ייסון זהו פחות או יותר עד סוף עונה 5 אם אני לא טועה....

abcd80

New member
שאנן וג'וליאן?

הי אני חדשה פה וראיתי מה שרשמת שאליסה רבה עם שאנן בגלל גוליאן..תוכל להסביר את זה יותר ברור??אליסה רצתה את גוליאן או מה? ובכלל מה עשתה שאנן שהעיפו אותה מהסדרה? אני מעדיפה אותה מאשר את זו שמשחקת את פייג'..!

ברוכה הבאה ו..

פשוט מאוד שאנון וג'וליאן יצאו פעם, וכשליהקו אותו לסדרה אליסה הייתה מתלהבת שהיא הולכת לנשק את ג'וליאן כול הזמן ושאנון התעצבנה מזה.. בקיצור שאנון קינאה באליסה, והתעצבנה מזה שהיא מתלהבת מהאקס שלה. והעיפו את שאנון כי היא הייתה גורמת לסיכסוכים ומריבות, היא הייתה בכסח מתמיד עם אליסה וכול הזמן הולי הייתה מנסה לגשר ביניהם (בדיוק כמו בעונה הראשונה, כמה שזה אירוני), ולמפיק נמאס משאנון כי היא רק חיממה את העיניינים וגרמה למריבות(הוא גם המפיק של בברלי הילס וגם שם הוא העיף אותה) ולכן הוא העיף אותה.

The Charmed Boy

New member
אז תראי

קודם כל, הסידרה הרבה יותר טובה עם פייג' (לדעתי). שנית כל, בעונה השלישית, כשג'וליאן הצטרף לקאסט, הוא ושאנן דוהרטי היו זוג. במקביל, אליסה וג'וליאן... עשו "דברים" שונים בסידרה. זה הרגיז את שאנן שאליסה, יריבתה, מתנשקת עם החבר שלה. עכשיו, שאנן הייתה מאחרת לצילומים ולפעמים גם לא מגיעה. לא הייתה מקשיבה לבמאים ועושה מה שהיא רוצה. הקש ששבר את גב הגמל, היה קצת קצת אחרי (!!) שהתחילו לצלם את הפרק האחרון של העונה השלישית (במקור היא לא הייתה אמורה בכלל למות). הם התחילו לצלם, אין לי מושג מה היה הסקריפט המקורי אז לא לשאול, ובאיזשהו שלב שאנן ואליסה רבו ושאנן הביאה לאליסה סטירה הגונה לביטצ'ית כמוהה. בשלב זה החליטו לשכתב את הסקריפט, שאנן ביימה אותו והחליטו גם להעיף את שאנן מהסידרה עקב ההתנהגות הבוטה שלה (כאמור - התנהגות הגונה לכל ביטצ'ית, הלא כן?).

The Charmed Boy

New member
אין לי מושג... אני רק יודע שהם היו

יחד באיזשהו שלב.. נדמה לי, ממש לא בטוח, שהם התחילו לצאת כשהוא הצטרף לסידרה (מישהו אמר לי את זה פעם.. ככה שלא בטוח).

abcd80

New member
וואלה תודה על התשובות הארוכות

וואו שאנן הזו היא ילדה רעה חבל על הזמן משהו באמת..הבנתי שהיא לא סובלת את ארון ספלינג הבוס גם אז למה בכלל הצטרפה למכושפות?? ראיתי את פייג' ולא ממש התלהבתי לדעתי היא קצת משעממת..פרו יותר מענינת אבל זה עניין של טעם
אני מקווה ששאנן תחזור להופעת אורח..

למעלה