שאלה:

Vapory

New member
שאלה: ../images/Emo9.gif

רציתי לשאול אם השנה בטקס מסך הזהב יש קטגוריה לתוכנית הריאלטי הישראלית של השנה? כי אם לא אז כדאי שיעשו!! ושרצים לדירה יזכה..

IDOffryn

New member
אם כבר הטקס..

היה קטע שהפיק סאקס שרו עולה המנגינה ומאחורה היו המשתתפים מהמירוץ לדירה ומסוף הדרך כנראה מחווה לתוכניות הריאלטי.. המצלמה לא ממש קלטה אנשים אבל ראיתי את ג'ולי ואבי, איתי וחברה שלו, עדלי וקרן והיו שם עוד זוגות אבל לא ממש ראיתי מי מסוף הדרך היו הזוג הנשוי, הבלונדה והבן זוג שעפו השבוע, ונעמה שנראתה ממש טוב ובכלל לא זהיתי אותה עד שאמרו לי שזו היא ונראה לי שהיו שם גם מהסבב החדש כי פשוט לא זהיתי שם חלק מהאנשים והצילום יותר התמקד בפיקיות מאשר באנשים

Boran

New member
חיפשתי את נעמה, לא מצאתי

למישו יש אולי תמונה שהוא יכולפרסם?

maya567

New member
היא היתה עם פן בלונד - בגלל זה לא

זיהית. רוב הזמן היא עמדה בצד שמאל. היה קטע אחד שהיא עמדה בדיוק מאחורי הפיקיות וראו אותה ממש טוב. הקטע היה חובבני, אבל משעשע - כאילו טקסי יום העצמאות וה-'כתף 'שק.

Boran

New member
זו היתה היא??

איך אפשר לזהות אותה? בטוח שזו לא היתה מישהי מסיבוב 3?

maya567

New member
היא היא. בטוח. כבר ראיתי אותה ככה

בהזדמנות אחרת.

Vapory

New member
כן ראיתי את זה.. אבל יש למישהו

תשובה על השאלה שלי?

Sole Survivor

New member
בטח...

שנה הבאה יהיה קטגוריית ריאלטי כי הטקס של אתמול היה יותר ל2003 וקת 2004 הרי גם בטלנובלות מיכאלה והשיר שלנו לא היו ובקשר למופע הסטארים אחרי הפיקיות היו הערסים ג'ולי ואבי ועדלי וקרן שהיו שורה ראשונה ונעמה מסוף הדרך דפקה הופעה....פן וחצאית מתרחבת בצבע ירוק שחור בשבילך ירון.....

למעלה