שאלה...

madworld

New member
שאלה...../images/Emo9.gif

הסרתי שיער חזה בעזרת מכשיר silk-epil האם זה יגרום לשיערות הכהות הדקות שצמחו להפוף עבות וכהות יותר? עוד משהו קטן...האם שיער אשר הוסר בעזרת שעווה או מכשיר כמו silk-epil(לפי מה שהבנתי, המכשיר תולש את השיערות) עלול לצמוח אצל גבר בצורה עבה וכהה יותר, או שהשיער הופך לדק או בהיר יותר? האם יש הבדל בין השיער אצל גבר ובין שיער אצל אישה? (אני יודע שהשאלות נשמעות מטומטמות
סתם שאלות שעולות לי בראש ומציקות:) אממ..תודה מראש

138פילפלת

New member
הסרת שיער במכשיר

קודם כל כל הכבוד לך גבר!!!
איזה אומץ. זה כואב נורא. ועוד בחזה אייייי
המכשיר תולש את השערות מהשורש כך שעם הזמן אם תקפיד השערה תהיה חלשה ואף ייתכן שלא תצמח. לעיתים נוצרות "קרחות" מה שאומר שהשורש כבר נחלש סופית, אבל זה אחרי המוןןןןן זמן. יש יתרון במכשיר הזה שניתן לתלוש איתו שערות קטנות מאד. מה שאומר שתקפיד כל שבוע או כל מתי שצומח לתלוש זה גם פחות כואב (לדעתי). אגב, השיער לא הופך לבהיר יותר. סוף סוף מבינים הגברים מה אנו הנשים עוברות כל פעם מחדש. מקווה שעניתי לך.
להת'

Run BITCH run

New member
../images/Emo6.gif

זה באמת כואב...! (לא תצמח? יותר טוב
) אחרי השימוש במכשיר הזה(נראה לי שיצרו את זה למאזוכיסטים
) האיזור נהיה קצת אדום..יש משהו שאפשר למרוח כדי להרגיע את האיזור? ו...אם אני בטעות מסיר גם שיערות דקות יותר...זה יעודד צמיחה עבה יותר של אותן שיערות? תודה מראש

אז ככה../images/Emo6.gif

נראה לי שמי שיצר את המכשיר הזה הוא גבר סאדיסט
אכן האיזור נהיה קצת אדום (מלחמתי משהו..)
אפשר למרוח קרם לחות או ג'ל אלוורה להרגעה. בדרך כלל זה עובר מעצמו. אני אגב לא מורחת שום דבר. (ישר למקלחת - הכי מרגיע שיש) שערה היא שערה והיא צומחת באשר היא. אני מניחה שאם היא דקה אזי יותר קל לתלוש אותה... תמשיך ככה ידידי ובסוף תהיה חלק למשעי..זה אומנם יקרה במקביל לקטטר, אבל הי....שווה למות כדוגמית מאשר כשימפנזה לא?
להת'

למעלה