שאלה

like daa

New member
שאלה../images/Emo9.gif

בתוכנית האחרונה לימור/אורנה זמזמה שיר בקטע עם יצפאן/אריאל שרון, וגם קצת במהלך התוכנית, מישהו מכיר את השיר ויכול לכתוב לי את שמו ואת המבצע או אפילו את המילים
הנה הקטע שהיא שרה: אוהב אותך בחלום המתוק אוהב אותך מישהו מכיר
... (אגב, אם זה שיר ידוע, לא לרדת עליי, יש עליי עכשיו המון עומס של לימודים, אני לא אשמה שאני כל כך לא מעודכנת...
)

PopPy

New member
נדמה לי שזה "חלום מתוק" של

מושיק עאפיה, אבל כיוון שאני ממש לא מכירה את השיר אלא רק מהחברות הקרציות שלי שכל הזמן מזמזות אותו אני לא כ"כ בטוחה...

LoLo16

New member
זה שיר ידוע ../images/Emo8.gif

של שלומי סרנגה ומושיק עפיה. לשיר קוראים "חלום מתוק". חלק מהשיר ביוונית, אז אני כותבת לך רק את החלק שבעברית- "איך בקלות ובלי מילים היא לקחה אותי לאט לתוך הים הכחול בעינייה (יוונית) רואה אותך בחלום המתוק רוצה אותך אך האופק רחוק (יונית) כשהיא הופיעה ממולי שלחה אלי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה לא, לא יכולתי לדבר והלכתי כמו עיוור אל המקום שניראה לי כמו חלום (יוונית) לא, לא יכולתי לדבר והלכתי כמו עיוור אל המקום שנראה לי כמו חלום רואה אותך בחלום המתוק רוצה אותך אך האופק רחוק (יוונית) כשהיא הופיעה ממולי שלחה אלי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה (יוונית) עכשיו הלב שלי בוחר אם איתה להישאר מהחלום לא רוצה להתעורר"

like daa

New member
ייי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

תודה
איזה אנשים נחמדים יש בפורום הזה

like daa

New member
../images/Emo13.gif

אגב, יש למישהו מושג למה אורנה/לימור שרה "אוהב אותך" במקום "רואה אותך"
...
אבל תודו שגם "אוהב אותך" יפה...

Woogyman

New member
אפרופו תוכנית אחרונה - ../images/Emo110.gif

אני היחיד שחושב שהשיר של "מה קשור" היה נוראי? לא חשבתי שהתוכנית תדרדר ככה. הם פשוט לא שמים לב שזה לא מצחיק?! ועוד לשדר אותו פעמיים?!

אתה לא היחידי ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

כנראה או שהיה חסר להם קטע, או שהיה להם חוזה עם "מה קשור" והם היו חייבים שיהיה להם קטע...
ניר

LoLo16

New member
אני לא חושבת שיש להם חוזה

לפחות לא כזה שאומר שהם חייבים להופיע כל תכנית, כי היו כמה תכניות שהם לא הופיעו בהם (תודה לאל....:-q). אבל גם אם היה להם כזה חוזה, אם הם שמים לב שהם לא מצחיקים, למה לא לתת להם קטע של 30 שניות ולגמור עם זה? למה לתת להם קטע של שעה ורבע ועוד לא מובן ולא מצחיק

למעלה