שאלה

shoham95

New member
שאלה ../images/Emo9.gif

המ, טוב. אז אני מניחה שרובכם, כמו כל תלמיד טיפוסי, מחכים לחופש הגדול. אני לא. תגידו, זה לא קצת מפחיד אתכם? תכף כיתה י' מסתיימת, ואז י"א (מפחיד) ואז י"ב ואז... זהו! יוצאים לחיים האמיתיים, וכו' וכו'. זה לא מפחיד אתכם? לא יודעת, ממש לא בא לי שתסתיים כיתה י'. אני מספיק מרגישה זקנה. (ובתכלס, אני די נהנית השנה.) המ, מעניין אותי לדעת- אני היחידה? יש פה עוד אנשים שלא מחכים לחופש הגדול? שלא מחכים לסיים את התיכון? תגידו כל מה שקשור לעניין. אשמח לא להיות לבדי.
יום טוב
.
 
האמת שממש להפך ../images/Emo20.gif

אני מטבעי אדם מאד עצמאי וקשה לי נורא להיות תלויה בכל כך הרבה דברים (שעות לימוד מסוימות, אוטובוסים, כסף מההורים וכו') כרגע אני עובדת וכן משתדלת לממן את עצמי עד כמה שאפשר (רוב בגדיי נקנו מכספי בלבד - בשביל שלא יבוא יום וההורים "יזכירו" לי שהוא נקנה מכספם וש "אל תשכחי שכמו שקניתי אני יכולה לקחת"
וכו') אני כל כך מחכה לחיים העצמאיים שלי, לדירה משלי (מאז ומתמיד בונה על החודש בו אשתחרר מהצבא ואעבור לדירה משלי), לחיות בלי המחויבות הזו, לשלם על עצמי, ובכלל, לחיות כאשר אני תלויה אך ורק בעצמי לא נראה לי מפחיד בכלל אלא להפך - משמח מאד. אני זקוקה לשקט הנפשי שזה מביא איתו. מה החששות שלך? ממה את מפחדת?
 

shoham95

New member
לא יודעת- הכל

לצאת לחיים עצמאיים... לגור בדירה בלי ההורים, להיות תלויה בעצמי... זה נורא מפחיד.
 
אז אולי כדאי ../images/Emo20.gif

שתדעי להתחיל לקחת אחריות על עצמך כבר מעכשיו, כדי שזה לא יהיה בשבילך מהפך שקשה מידי לשאת בכל מקרה, אנחנו רק בכתה י', ואני מניחה שאי שם בכתה יא' - יב' זה כבר יבוא לך לבד, אל תדאגי
 
למעלה