שאלה...

BillysGirl

New member
שאלה...../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

מתי נולדו כל חברי הלהקה? (תאריך לידה של כל אחד...)

RaNgLeR

New member
אממ...

בילי
15 ביוני כריס 5 במאי (נכון? ...נראה לי התבלבתי עם מישו אחר..) בנג'י וג'ואול 11 במרץ ופאול שכחתי...

A Lovato

New member
מממ...

בנג'י & ג'ואל-11.3 בילי הכוסע-15.6 פול-5.10 כריס-נמנמנ לא זוכרת..אבל במאי? נראה לי.. גילאים אל תשאלי אותי אין לי מושג! נראה לי בילי בן 22,בנג'י וג'ואל בני 25 ונמנמנמ.. ולכן לבילי קוראים ליטל בילי!!! או בילינה!! מאמי!!

A Lovato

New member
חיחי ענינו באותו זמן אבל..

אני עניתי על פול ואת על כריס.. נ.ב משעמם לי..אני סתם מזיינת תשכל...

BillysGirl

New member
איזה קורע בילי!!!

הוא מ-ו-ש-ל-ם! אין לי מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בילינה מממי......... ליטל בילוש מיי לוב!!!!!!!!!!!

A Lovato

New member
בילי בןאדם מוכשר!! אם..

למאי מתחשק היא תמיד יכולה לשים את רשימת 27(מס' מזל שלו) הדברים שהוא טוב/מוכשר וכו'..בהם!!! שאגב אני והיא חיברנו:]

BillysGirl

New member
שלחווווווווווווווווווווווווווווווו

פליייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בשביל כל אוהבי בילי בעולם כולו, ולמען היום הזה ש4 אנשים הצתרפו לפורום, שכפי שנאמר זה שיא.........

BillysGirl

New member
ספרי עוד על בילינה, חח...

דברים מצחיקים....... כי אני לא יודעת כפי שאני רואה הרבה דברים על האחד והיחיד המושלם שבעולם בילינה!!!

BillysGirl

New member
ממ....

על החדר מלא הצעצועי הסרט האהוב, שאין לי מושג איך מאייתים.

RaNgLeR

New member
THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS

ובלי קשר לבילי אני מציעה לכל מי שלא ראה לראות את הסרט..סרט חמודדדד!

RaNgLeR

New member
אוהב חמאת בוטנים מאודדד

אממ יש לך מסנג'ר במקרה? אממ הוא שונא שקוראים לו ליטל בילי... הוא אמר שקוראים לו בילינה הוא יודע ג'אגלין (איך שלא רושמים את זה..) וכאן יש עוד מידע עליו: http://groups.msn.com/TheGoodCharlottePunks/billysbio.msnw תהני! (אממ מסנג'ר שלי [email protected])

EleVaTioN

New member
יש במאמרים../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

מאמר על כל אחד מחברי הלהקה, חוצמזה יש שם עוד המון פרטים אחרים עליהם

S i m s G i r l

New member
כע כע! טוב שהוא עזב

אבל למה הוא עשה קעקוע של ניו פאונד גלורי?? (סרטון באתר הרשמי)

בחברים עושים קעקועים של הלהקות

האהובות עליהם אז....נראה לי שהוא אוהב את ניו פאונד גלורי.... יש להם הרבה כאלה....

למעלה