שאלה 1.מתי מתחילה העונה החדשה של הפיגמות?? 2.מה דעתכם שאני יפתח פורום הפיגמות בהייד פארק??
M matan543 New member 7/2/06 #1 שאלה../images/Emo83.gif 1.מתי מתחילה העונה החדשה של הפיגמות?? 2.מה דעתכם שאני יפתח פורום הפיגמות בהייד פארק??
שאלה../images/Emo83.gif 1.מתי מתחילה העונה החדשה של הפיגמות?? 2.מה דעתכם שאני יפתח פורום הפיגמות בהייד פארק??
י ילד דימיוני New member 7/2/06 #2 היי ../images/Emo13.gif 1. עדיין לא ידוע. בקשת ערוץ 22. 2. יש פה פורום וזה מספקי אבל אם הם פותחים (והם בטוח יפתחו או כבר פתוח) שיהיה בכיף.
היי ../images/Emo13.gif 1. עדיין לא ידוע. בקשת ערוץ 22. 2. יש פה פורום וזה מספקי אבל אם הם פותחים (והם בטוח יפתחו או כבר פתוח) שיהיה בכיף.
R RedRecords New member 8/2/06 #3 לגבי 2: בדיוק. אתה סתם רוצה לנהל פורום. מה שיש כאן זה מספיק. אתה סתם רוצה לגנוב את הגולשים מכאן. חוצפה...
לגבי 2: בדיוק. אתה סתם רוצה לנהל פורום. מה שיש כאן זה מספיק. אתה סתם רוצה לגנוב את הגולשים מכאן. חוצפה...
J Jen74 New member 8/2/06 #4 זכותו לפתוח פורום איפה שהוא רוצה והוא לא יכול "לגנוב" את הגולשים כי כל גולש וגולשת הוא בעל דעה משלו ויודע לבד איפה הוא או היא רוצים להיות. אני בעד שיתוף פעולה וגיוון.
זכותו לפתוח פורום איפה שהוא רוצה והוא לא יכול "לגנוב" את הגולשים כי כל גולש וגולשת הוא בעל דעה משלו ויודע לבד איפה הוא או היא רוצים להיות. אני בעד שיתוף פעולה וגיוון.
ס סינטטית New member 8/2/06 #5 אני גם חשבתי על זה בהתחלה עוד כמעט פתחתי בעצמי... ואז ויתרתי, בגלל הפורום פה עדיף שנהיה כולם במקום אחד, גם ככה אין פה הרבה אנשים, ככה שלא צריך להתפצל ככה נהיה קהילה גדולה יותר...
אני גם חשבתי על זה בהתחלה עוד כמעט פתחתי בעצמי... ואז ויתרתי, בגלל הפורום פה עדיף שנהיה כולם במקום אחד, גם ככה אין פה הרבה אנשים, ככה שלא צריך להתפצל ככה נהיה קהילה גדולה יותר...