שאלה..

שאלה..../images/Emo80.gif

מי היה מאמין, שאני אשאל שאלה שקשורה בסקס.. מוזר. אני קוראת כאן כבר זמן לא מבוטל, והספקתי להבין שכולם כאן מאוד מנוסים, כמוני. ניסיתי המון... אבל יש משהו שעוד לא ניסיתי - שלישיה. גבר אחד, שתי נשים. גבר יש. הוא יותר ממעוניין. אישה אחת יש - אני. איפה לעזאזל מוצאים את השלישית? כל החברות שלי, מסיבה לא ברורה, פריג'דיריות, ומי שלא פירג'דירית מתגוררת בסוף העולם. ניסיתי להכנס אתמול לצ'ט, אבל המקסימום שמצאתי שם זה גבר חרמן בן 15 שהתחזה לאישה. אשמח אם תזרימו לכאן עצות, רעיונות. תודה :)

שאלה פשוטה עם תשובה פשוטה...כנסי...

יש מיליון ואחד אתרים וצ'יטים להכרויות מסוג זה...... היות ואני בעינינים אז אני יכול להמליץ לך על אתר ה"עדשה" או איך שנקרא בצורתו הרשמית "עדשת עירום" לאחר שנכנסת לאתר תפני בסימניות לכותרת "תמונות" יש שם מאות תמונות של בחורות גברים וזוגות מקוטלגים לפי חודשים ושם תוכלי למצוא את מבוקשך ע"י פנייה באימייל לאותם אנשים מניסיון שלי אוכל לומר לך כי מדובר בקהילייה איכותית ואמינה של אנשים ויש שם גם כאלה שהם בדיוק כמוך.....מתנסים בפעם הראשונה.......... בהצלחה..

ohadz

New member
*פריג'ידיות

אחרי הכל (אני מקווה בשביל הבחור לפחות) הן לא מקרר...

שקט אתה!../images/Emo80.gif

אתה בכלל הבטחת לי לבוא לב"ש ולא קיימת.. אז אני לא מקשיבה לך. ובסדר, גם מקרר זה טוב. :)

יש לי את אותה הבעיה...

אני והחבר שלי כבר זמן מה מנסים למצוא צלע שלישית... אבל בצ'אט באמת הרוב זה חרמנים בני 14 או בני 90 שמתחזים לבחורות דו מיניות.. וגם אם יש בחורות הן תמיד לא רציניות וסתם מחפשות לעשות טיזינג ו"צחוקים" על חשבוננו. אם תמצאי את התשובה, תספרי גם לי, איך מוצאים בחורה נורמלית.

Tupim

New member
גם לנו יש את אותה הבעיה

ניסינו אתרים צ'טים ואפילו בגישה הישירה:) אבל שומרים אל אופטימיות

למעלה