שאלה

למרות שכולם ענו אבל זה מה שאני.....

יודעת.... 1. עדיף להשתמש בשמיכה לבנה כי זה מכובד. 2. אממ לא חייבים זה רק עושה את הסוס יותר יפה ויותר רשמי.. 3. לי אמרו דווקא שחובה להיות בכל הגבהים עם מכנס לבן או ב´ז... ושאסור שחור או כחול כהה או צבע אחר.. חולצה לבנה זה חובה וגם היא חייבת להיות מכופתרת וג´קט שחור זה רק מגובה מסויים ואני לא חושבת שחייבים ממטר כי למשל יפתח מהחווה שלי לא ראיתי אותו שהוא מתחרה עם ז´קטט...חובה להתחרות עם ז´קט רק בתחרויות שמצולמות לטלוויזיה...

טעות.................

מה שאמרו לך בכלל לא נכון. רק מעל 1.00 חייבים להתחרות עם מכנסיים בהירות(לבן או בג'). מ 1.00 ומעלה חייבים להופיע עם ז'קט כהה ומכנסיים לבנות.

חח לפחות אני לומדת פה משהו.. ו.....

מישהו יכול אולי לפרסם פה את כל החוקים של ההתאחדות!!! כי אני לא קיבלתי את החוקים של ההתאחדות....קיבלתי רק את הקופונים ואת הכרטיס מתחרה..

the kingzeos

New member
עובדה שלא....

אני התחרתי 100+ ולא הייתי צריך ללבוש ז'קט זה רק בשביל היופי אם רותים ורק ברמות גבוהות או בFEI חיבים ללבוש בגדים מיוחדים

zohark

New member
זה החוק...אבל לא מיישמים אותו...

יש הרבה חוקים כאלה...מה לעשות שיש דברים שקשה ליישם ואי אפשר שבסתם תחרות רגילה בשיא החום אנשים ישימו ג'קט כי זה החוק...אנשים עדיין קצת הגיוניים (קצת...רק קצת)..

zohark

New member
תשובות מספר החוקים ...

1. אין שום חוק בקשר לצבע שמיכה אבל יותר יפה עם שמיכה לבנה, למרות שיש שמיכות (כמו שלי למשל) שהן יותר מכובדות כאלה כחולות או אדומות עם פס כסף או זהב בצד וכל מיני דברים, כל אחד לפי הטעם שלי, גם בתחרויות אירופאיות ברמות גראנד פרי רובם משתמשים בשמיכות יפות יותר ולוא דווקא לבנות. 2. אין שום חוק שמדבר על רעמה או זנב של סוס בטח שלא על צמות, עוד פעם כל אחד והטעם שלו!!, ועוד משו בנושא- נהוג לקשור סרט אדום לזנב של סוסים שבועטים. 3. *עד 100אפשר עם איזה מכנס שרוצים אבל צריך חולצה מכופתרת בצבע בהיר. *בעיקרון(רק בעיקרון) מגובה-100 ומעלה חובה ג'קט ועניבה לבנה אבל בארץ החוק לרוב לא מיושם בגלל שחם מדי בשביל לרכב עם ג'קט ברוב הפעמים... בגלל זה רק בחלק מהתחרויות מכריחים לרכב עם ג'קט , תלוי בחשיבות. *כמו כן חובה מגפי רכיבה בכל הגבהים אבל בגבהים נמוכים השופטים מעלימים עין ברוב המקרים . חוץ מזה שעכשיו יש צ'אפס שנראים בדיוק כמו מגפיים מעור ובגלל שיש כאלה שיותר נוח להם לרכב עם צ'אפס (כמוני למשל)...מותר להתחרות אבל רק עם הסוג הזה של הצאפס. עד גיל 14 מותר להתחרות עם איזה צ'פס שרוצים(לפי התקנון ..לא יודע איך השופטים מתייחסים לזה)... למי שאמר שהצ'אפס האלה יקרים אז ככה- הם עולים בין 280-400 תלוי מי עושה אותם ואיזה סוג....יש שני סוגים: אחד מבריק כזה ואחד לא.. זה צ'אפס מאוד מאוד נח כי בד"כ תופרים אותו במיוחד ככה שמודדים לך את הרגל...

למעלה