שאלה

מצב
הנושא נעול.
שאלה ../images/Emo70.gif

שאלה

האם יש הבדל בין ה- b10m לבין ה- b10b ואם כן מהם ההבדלים ?

ארזS

New member
תשובה ../images/Emo70.gif

שאלה

תשובה

לפי מה שמישהו הסביר כאן לפני כמה ימים על אותה השאלה בדיוק, האות M מסמנת שבאוטובוס הזה יש מנוע תחתי באמצע האוטובוס, ואילו האות B שיש מנוע אחורי.

אורי404

New member
ההבדלים.

שאלה

ההבדלים.
בB10B המנוע מאחורה: הבי הראשונה זה BUS. 10 זה נפח המנוע בליטרים. הבי האחרונה זה BACK. מכאן המנוע מאחורה. בB10M המנוע במרכז האוטובוס. M מידל (Middle). שולחן העבודה (לוח השעונים והסביבה) הוא אותו "שולחן בלאגן" בשני הדגמים.

ארז ואורי תודה רבה על המידע .

ההבדלים.
בB10B המנוע מאחורה: הבי הראשונה זה BUS. 10 זה נפח המנוע בליטרים. הבי האחרונה זה BACK. מכאן המנוע מאחורה. בB10M המנוע במרכז האוטובוס. M מידל (Middle). שולחן העבודה (לוח השעונים והסביבה) הוא אותו "שולחן בלאגן" בשני הדגמים.
ארז ואורי תודה רבה על המידע .

scooby5

Member
ודאי תשמח לדעת כי

ההבדלים.
ודאי תשמח לדעת כי
ישנה גם גרסה קדמית, אך ישנה, לכל אלו - B7F, B7FA, B6F, ו- B6FA, מנועים קדמיים כשהדגמים עם ה- A מציינים אוטובוסים רגילים, וחסרי ה- A מציינים מידיבוסים (שמישהו יתקן אותי אם זה הפוך). אוטובוסים ישנים מאוד של וולוו, בעבר היו לחברת "טיולי נעמן" מעכו, מספר לא מבוטל של אוטובוסים מדגמים אלו. יש תמונה של אוטובוס מדגם כזה (B6FA) בפורום מספר עמודים אחורה, אני אחפש אותו ואפנה אותך אליו.

scooby5

Member
הנה הקישור

ודאי תשמח לדעת כי
ישנה גם גרסה קדמית, אך ישנה, לכל אלו - B7F, B7FA, B6F, ו- B6FA, מנועים קדמיים כשהדגמים עם ה- A מציינים אוטובוסים רגילים, וחסרי ה- A מציינים מידיבוסים (שמישהו יתקן אותי אם זה הפוך). אוטובוסים ישנים מאוד של וולוו, בעבר היו לחברת "טיולי נעמן" מעכו, מספר לא מבוטל של אוטובוסים מדגמים אלו. יש תמונה של אוטובוס מדגם כזה (B6FA) בפורום מספר עמודים אחורה, אני אחפש אותו ואפנה אותך אליו.
הנה הקישור
שים לב להודעה: מישהו יודע על סגירת.... בהמשך ישנן מס' תמונות ואחריהן הודעה שכותרתה VOLVO B6FL, נסעתי בכזה. אם כך, תיקון B6F ( או עם A בסוף). זה סוג האוטובוס. (עמ' 491 של הפורום)

846

Active member
חיצונית ניתן כמובן לחפש את מיקום

שאלה

המנוע ובנוסף ב B10M החלק הקידמי שבין הפגוש הקידמי לגלגל הקידמי שניקרא שטח הריחוף קצר יותר מה B10B. אגב קיים גם דגם חדש B12M שהוא אח של B12B אך אינו מיובא ארצה.

אורי404

New member
בשביל מה להרכיב מנוע במרכז?

המנוע ובנוסף ב B10M החלק הקידמי שבין הפגוש הקידמי לגלגל הקידמי שניקרא שטח הריחוף קצר יותר מה B10B. אגב קיים גם דגם חדש B12M שהוא אח של B12B אך אינו מיובא ארצה.
בשביל מה להרכיב מנוע במרכז?
במרצדס ובמאן, כבר עשורים מרכיבים מנוע מאחור. עוד פיגור של וולוו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה