שאלה

• פותח הנושא Elektra Natchios
  • פורסם בתאריך
E

Elektra Natchios

Guest
שאלה../images/Emo70.gif

לאיזה שירים מישל עשתה גירסאות כיסוי? ועל איזה אתם ממליצים?

E

Elektra Natchios

Guest
זהו? חשבתי שהיא כיסתה עוד שירים...

רציני רק אלה?

xander55

New member
צריכים לומר תודה שהיא לא עושה

חידושים, שיש לה חומר משלה, אני גאה בה, ואני לא יכול לומר את זה על הרבה זמרים או אנשים, האישה פשוט מדהימה. אחרי זמן מה שלא הייתי פה אני רואה בטאג ליין, אם יש מקום להשוואה בין אבריל למישל, הל נו, מעניין מה גרם למנהלת לשים את זה שם מהתחלה, אני מצטער זה פשוט צרם לי, אני עדיין מעוצבן על זה שמישל לא זכתה שנה שעברה ואבריל לקחה לה את הפרס, זו הבעיה אצל האמריקנים, לא יודעים להעריך איכות, אבריל , אין בה שום טיפת איכות, שום דבר אצלה לא בא מהנשמה, אצל מישל כל מילה ואפילו הפזמון בא מהנשמה, יש משהו במישל שאין בהרבה זמרים, קחו לדוגמא את שרה מקלקלן, למי שמכיר, זה איכות, השירים שלה פשוט פצצתיים ומרגשים עד דמעות, אבריל לאווין צבועה, תסלחו לי, אמנם אלה רק שמועות, אבל אם 100 אנשים אומרים שאתה שיכור אז כנראה שאתה באמת כזה.

E

Elektra Natchios

Guest
על סמך מה אתה אומר את זה?

אני לא אוהבת את אבריל לאבין (טוב נו.. אני מודה שהיו ימים
) אבל מה שאתה אומר זה ממש זלזול! לאבריל יש שירים טובים! ובמילים אפשר למצוא המון! אז אולי אבריל נראית קצת מזויפת.. ואולי היא עושה פוזות למצלמה... אבל יש לה כישרון! וזה שאתה לא מוצא שום איכות במוזיקה שלה זה לא אומר שהיא צבועה וששום דבר אצלה לא בא מהנשמה! רק בגלל שאתה מתחבר לשירים של מישל יותר מלשירים של אבריל זאת אומרת שישר צריך לפסול אותה? זאת ממש חוצפה! אני למשל, לא סובלת את ג'ניפר לופז, בריטני וכל שאר הבנות האלה... אני שונאת את הקטע הזה של הפוזות (שילבשו בגדים פעם אחת בחיים שלהם!) אבל אני מודה, יש להן כישרון! אתה חושב שהן היו מצליחות בלי זה? קח את זה לתשומת

AndreaCorr ©

New member
ובדיוק בגלל זה

נשאלת השאלה האם יש מקום בכלל להשוואה. אתה מוזמן לסמל בסקר שלא. מצטערת שזה צרם.

למעלה