שאלה

American Girl

New member
שאלה../images/Emo70.gif

פעם כתבתם שהשיר של אהרון SUGAR מדבר על סקס וביגלל זה אומרים שהוא לא בתול. אני שמעתי את השיר ואני לא מבינה למה אומרים שהוא מדבר על סקס????

LiOr CaRtEr

New member
חפשי את המילים

ואז תביני גם חלק מהדברים זה רמזים "סמויים" בכלל sugar הכוונה היא לסקס, כשהוא משתמש בזה בשיר. אבל חפיף.. יש לו חברה כבר הרבה זמן אני לא רואה סיבה שיהיה בתול גם בלי קשר לשיר. הוא עוד מעט בן 16, שיהנה!

כן, הוא בטח כבר עשה את זה...

הנה המילים: Girl, I know what you're thinking You need some answers in your heart tonight Girl, I'm here to make it different It's the precious sweeten of your life Let your hair down Let your guard down Let me show you everything You've been missing Let it all go Girl, ya gotta let it flow Don't let the door close I know I can get ya better You need some sugar You're only human baby Let me bring it on you tonight I'll be your sugar I'm gonna make it easy Smooth it out And make it feel so right Right Right Girl, love doesn't have to be A bitter pill for ya time and again Girl, take a look at the big picture There's a new star in my head Let your hair down Let your guard down Let me show you everything You've been missing Let it all go Girl, ya gotta let it flow Don't let the door close I know I can get ya better You need some sugar You're only human baby Let me bring it on you tonight I'll be your sugar I'm gonna make it easy Smooth it out And make it feel so right You need some sugar You're only human baby Let me bring it on you tonight I'll be your sugar I'm gonna make it easy Smooth it out And make it feel so right Going through it I come to you Just a kiss Is good for you I'm not leavin' You this way That's why you hear me say You need some sugar You're only human baby Let me bring it on you tonight I'll be your sugar I'm gonna make it easy So pull some out And make it feel so right You need some sugar You're only human baby Let me bring it on you tonight I'll be your sugar I'm gonna make it easy So pull some out And make it feel so right

American Girl

New member
תודה../images/Emo70.gif

אבל עדיין לא ממש הבנתי איפה הוא מזמז על סקס בשיר. ואין לא חברה הוא וחילארי ניפרדו.

sivanickk

New member
היה רשום בראש 1 שהם נפרדו

וחזרו בגלל שהם לא יכלו להסתדר אחד בלעדי השני ושהם ממש מאוהבים ושהיא גורמת לו לצחוק וכשהוא מדבר עליה יש לו אור בעיניים וכל השטויות האלו אבל אל תדאגי ילנה אהרון תמיד יהיה שלך

American Girl

New member
חחח, איזה חמודה את! זה שטויות....

הם כן הם חזרו אבל ביוני הם ניפרדו עוד הפעם (ואני מקווה שזה יהיה לנצח!) לאהרון מגיעה מישהי שהיא לא זונה כמו חילארי!!!! מגיע לו מישהי כמוני אבל אל תדאגו גם אם הם יחזרו עוד מיליון פעמים בסוף הוא יהיה שלי

sivanickk

New member
את צודקת!!!

קראתי באיזה אתר שאהרון כנראה יצא עם שתי בנות באותו הזמן עם הילארי או אייך שאת קוראת לה חילארי ועוד איזה כוכבת מפורסמת בקיצור שיחק בשניהן והילארי גילתה את זה אבל עכשיו היא בסדר עם אהרון ועם הכוכבת השנייה אבל היא בהחלט לא יוצאת עם אהרון והיא פנויה. ילנה אהרון בשבילך
אבל הוא משחק בבנות את בטוחה שהוא מתאים לך???

American Girl

New member
כן גם אני קראתי....

על זה אבל היתכתבתי באיזה אתר אחד של ניק עם מישהי מארה"ב והיא אמרה שזה לא נכון ככה שהוא קודם יצא עם שחקנית שקוראים לה לינדסי לוהן ואחר כך עם חילארי ועכשיו הוא פנוי ואת הסיפור הזה עם חילארי ולינדסי הילארי הדליפה לעיתונים כנראה שהיא סתם שיקרה כדי להכפיש את שמו של בעלי!

mya 6

New member
למה שאהרון יעשה כזה דבר?!

משעמם לו בחיים? הוא מפורסם והוא יודע שזה יכול לעשות לו מאוד רע עם זה מודלף לעיתונים... אני מאמינה שהיה שם פשוט בלבול רציני והילארי הבינה לא נכון או משהו כזה.. וזה לא כזה ביג דיל שהוא מדבר על סקס.... סקס מוכר וזה ידוע... גם ליטל באו וואו או איך שהוא לא יקרא לעצמו מדבר על סקס הוא בסך הכול בן 13.... לא צריך לקחת את הכול ברצינות...

sivanickk

New member
כן זה הגיוני ש"חילארי"

תמציא שטויות היא באמת פרחה
והיא ממש לא מגניבה!!!

למעלה