שאלה

S h A k I

New member
שאלה../images/Emo70.gif

זה נכון שדונה עשתה ניתוח באף ? נכון שהיא עשתה גם בחזה? (לא להגדלה...) זה נכון שהעיפו את ברנדה בגלל שהיא הייתה גועלית לצוות? נ.ב אני חדשה
קוראים לי תמר

Ez sLeeP

New member
וולקם תמר..

אני נדב.. טורי ספלינג וניתוחים פלסטיים - רומן נצחי.. מה היא לא עשתה? אף והגדלת חזה (שנעשתה בצורה בוטה וממש לא אסתטית..) - בטוח. לא העיפו את שנון דאהוריטי - היא עזבה. הפרסום המקורי - לרדוף אחרי קריירת משחק קולנועית.. אני מאמין לה..

shanyz

New member
נדב..../images/Emo13.gif

אומנם היא עזבה, אבל לא סתם ככה.. אני ראיתי מאחורי הקלעים של בברלי, אפילו אני חושבת שיש לי את זה מוקלט, ואמרו שהיא הייתה נורא לא נעימה לעבוד, היא תמיד הייתה מאחרת וכאלה... זה לא שהיא עזבה, את האמת, לפי מה שאמרו שם, היו כאלה שממש שמחו שהיא עזבה... זה היה לדעתי הדדי.. אם כהמ שאתה אוהב אותה, זו עובדה...

Ez sLeeP

New member
חחח..

גם אני ראיתי.. אבל זה בעיקר שמועות, ושטויות.. כל אחד היה יותר נפוח שם מן השני.. וE! ידועים ברצונם להפוך מכל דבר למלודרמה.. אין בזה את האמת לאמיתה... ואני אהבתי את הדמות, דההה- גדלתי על הסדרה, אבל באשר לשחקנית - מעבר לכשרון המשחק שלה, אין לי הרבה מה לומר עליה.. אני לא 'אוהב' אותה..

shanyz

New member
אני חושבת שהיא שחקנית מצויין!

ואהבתי את ברנדה.. אבל.. האישה- שנון- היא לא נראית לי נחמדה ממש
היא שותה, נוהגת במהירות מופרזת, מבלה בכלא..חחה..
אממ...למה אי זה שטויות? באי שודר מה שהחקנים אמרו.. מממ... הם לא היו סתם אומרים עליה דברים רעים בטלויזיה (שהיא יכולה לראו את זה) אם הם לא היו חושבים...

Ez sLeeP

New member
אני ממליץ על קצת צפייה ביקורתית..

ולא לקחת כל מה שרואים כ'תורה מהר סיני' (בלעע.. דימוי מגעיל!) היו שם הרבה יריביות, ולפעמים קצת התנצחויות אגו.. זה שמכתירים את שאנון כביצ'ית - זה נחמד ויפה להיפטר מהאשמה.. (איאן זרינג היה בין המבוגרים בסדרה, למעט גבריאל קרטריס, והוא לא רצה שידעו את גילו, והתעצבן שלקחו לו את רישיון הנהיגה כדי לגלות בן כמה הוא.. היה שם הרבה אגו! הרבה מריבות..) מה רע בלשתות?
נהיגה מופרזת? מי לא נוהג ככה לעיתים? --> ג'ייסון פריסטלי! נחמדה? נשמע לי תמים מידיי.. ובריטני ספירס נראית נחמדה?! שטויות..

shanyz

New member
בריטני ספירס באמת נראית נחמדה../images/Emo13.gif

בקשר לג'ייסון, אני חושבת שיש קצת הבדל.. יש הבדל בין להיות נהג מרובצים, שנוסע מהר במקומות שבעקרון נועדו לכך, לבין ליסוע מהר, כשהיא שיכורה באמצע הכביש, הרחוב.. יש הבדל
בקשר לסטיב, כלומר איאן, לא ידעתי שעשו לו את זה ושהוא כעס.. מסכן...
אבל, מה הוא מתעצבן1? אז ידעו ת'גיל שלו.. ביג דיל
אגב- בן כמה הוא?

Ez sLeeP

New member
בעוד כולם היו בשנות ה-20 המוקדמות

לחייהם, איאן היה בנות ה-30 האמצעיות.. ושנוהגים תחת שכרות, או בפזיזות ומגיעים למצב שבו כמעט-מתים?! בואי לא נתחיל לדבר על בריטני ספירס, טוב?! -

למעלה