שאלה

שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כידוע לכם אני עובדת ב 2 עבודות. בהרצליה ונתניה. האחמש"ית שלי מתנקמת בי בגלל טעויות שלה (גניבת שעות, חוסר אחריות, חוסר תפקוד כאחמש"ית) ולפני כמה ימים היא באה אליי בטענה שבכלל לא מגיעים משמרות כי הלכתי לעבוד במקום אחר, ושאני פוגעת בבנות האחרות לעבודה ...(ביקשתי רק משמרת אחת או 2 בשבוע...) האם זה מותר? מיותר לציין שבגלל גניבת השעות היא מפוטרת (+ יש לי אישור מלא מהמנהל לעבוד ב 2 העבודות...) הרי יש לי זכות מלאה לכך

amazone

New member
אם היא מפוטרת מה היא עושה שם?

ותבקשי ממנה אישור בכתב לגבי מה שהיא אומרת למקרה שתרצי לתבוע (את כמובן לא אומרת לה את זה...) = אם לא מגיעים לך משמרות משמע את מפוטרת וכאחמשית היא עוברת על הסכם עבודה שקבעת בין המעסיק שלך...

לפרינססה...

יש לעבוד שם עד סוף החודש. אני לא התפטרתי/פוטרתי כי הבוס שלי לא רצה. אמר שאני עובדת טובה. אז מה ז"א שלא מגיעים לי משמרות????? בכל מקרה לתבוע את המקום אני לא אתבע כי הבוס שלי לא עשה לי כלום. פשוט האחמשית נקמנית ...

ומה הבוס אומר?

הוא יכול להגיד לפרינססה שתיתן לקאריני משמרות, כי בניגוד אליה היא לא עוברת על נהלי העסק (וחוקי המדינה).

היא כבר הולכת...

זה לא מזיז לי כבר...למרות שכבר נפגעתי ...
אני מרגישה די אשמה בקטע שאולי אני גרמתי לפיטורים שלה. אבל החברה שלי פה מרגיעה אותי. זה כבר טוב

amazone

New member
נהוג לתת שכר עד זמן מסויים

אבל נהוג לשחרר עובד מפוטר ממשמרות כדי לא לגרום לחברה נזק כמו שקורה עכשיו תפני למנהל שלך ותבקשי את מה שהיא אמרה בכתב (מסתבר שהיא עדיין מנהלת שלך ועדיין מייצגת את החברה - בוס או לא בוס)

למעלה