שאלה

Ryuu Akuma

New member
שאלה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי שאלה.. כרגע דפדפתי לי בין דיוני הפורום וראיתי שיש איזה אחד מה קוראים אותו Hwoarang... ןקראתי שהוא רשם אל זה שקזבובו בא פעם בשבוע ועוד ועוד.. אז יש לי שאלה !!! How The Fuck Do I Become a מנהל ?

thorondor

New member
אתה צריך לבקש מקזבובו

אבל לדעתי יש כאלה שיותר מתאימים לנהל את הפורום ממך. no offense.

Ryuu Akuma

New member
לא שאלתי בשבילי !!

יש מלא פה שהרבה יותר מתאימים ממני.. אבל צריך שמישהו יבקש מקזבובו.. כי עם כל הכבוד הוא לא פה הרבה... וצריך מנהל יותר אקטיבי.. במיוחד עכשיו עם קזבובו הולך לצבא...

Evil Beast

New member
רעיון טוב..

אולי מישהו ותיק.. שיש לו נסיון.... אבל מצד שני נראה לי שרוב הותיקים מתגייסים בקרוב..

Brolly

New member
צריך או לבקש משלומי

או לפנות למנהלי תפוז בבקשה להחליף את המנהל עם הסברים למה...

אני חושבת..

שעדיף לבקש משלומי,בגלל שאני לא חושבת שזה יהיה נחמד מצידנו אם נחליף את שלומי...בהחלט עדיף שנבקש משלומי להוסיף עוד מנהל או משהו כזה..

roychu

New member
../images/Emo9.gif אוקיי, אז דעתי

דיברתי עם שלומי הרבה על זה, דעתו היא שהכל בסדר והוא יחשוב על זה רק בחופש הגדול. טעות לדעתי. שלומי לא נמצא מספיק בפורום, ולא מזיז עניינים, הפנייה להנהלה אולי תעזור, אבל לא נראה לי פייר כלפי שלומי. מצד שני לא פייר מצידו להזניח אותנו ככה. אני אדבר איתו ונראה מה יהיה, ובקשר להצבעות האלה לכיוון שלי, זה בגלל שגם אני מנהל? כי יש פה עוד כאלה לא?

king kazabubu

New member
אוקיי...

אני אסביר כמה דברים. 1. אני הולך לבקש להכניס מנהל נוסף. לא מחליף. אני עדיין רוצה להשאר בהנהלה. 2. הסיבות שאני לא נמצא פה רציניות הרבה יותר ממה שאתם יכולים לדמיין. 3. בחירת המנהל לא תלויה בכם או בי. היא תלויה במנהלת הקהילות של תפוז. ואני אדבר איתה ברגע שאני אראה אותה. מקווה שכולכם תהיו מרוצים יותר.

king kazabubu

New member
אף אחד מהנ"ל.

סיפרתי לרוי ואני חושב שגם נבו יודע. אני חושב שהם מסכימים איתי שיש לי בעיה מסוימת של חוסר זמן. הסיבה עצמה לא ממש צריכה לעניין אתכם.

Hwoarang

New member
טוב אני אפרט קצת

רשמתי שקזבובו לא משתתף בפורום כמו פעם(וחבל) אבל עדיין לפי דעתי הוא מנהל פורום אחד מהטובים שראיתי, ואני מקווה שמתי שיהיה לו זמן הוא יחזור כמו פעם... עכשיו דבר שני אני לא חושב שמגיע לך להיות מנהל פה כי: א. אתה לא מספיק ותיק ב. התחושה האישית שלי אומרת שאתה לא מתאים להיות מנהל ג. יש כבר שני מנהלים וזה מספיק אל תיקח את זה אישית נגדך - כמעט לכל אחד הייתי עונה את אותה תשובה דור

Ryuu Akuma

New member
תגיד.. אולי תרא הכל לפני שאתה מגיב.

אז.. א) אני לא רוצה להיות מנהל.. ב) התחושה האישית שלי אומר שאני לא טוב להיות מנהל.. ג) יש שני מנהלים בזכות הדיון שפתחתי בדיוק כמו שקיוותי שיהיה... ד) סתם עבדתי עליך אין ד' !!!

למעלה