שאלה

שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אוקיי כמו שאני רוןאה יש פה המוןן מעריצי לד זפלין והם א-ח-ל-ה של להקה אבל אני לא יודעת עליהם כלום חוץ מזה שאני מכירה שירים שלהם... אז אם מישהו יוכל לאמור לי שמות והשנה שהם התחילו והשנה שהם התפרקו זה יהיה אחלהההההההה!

OzzzzzY

New member
תשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שמות: רוברט פלאנט:זמר ג'ימי פייג':גיטריסט ג'ון פול ג'ונס:באס וקלידים ג'ון בונהם:תופים הלהקה קמה בשנת 1968 עם פירוק היארברד , והתפרקה בשנת 1980 עם מותו של ג'ון בונהם המתופף... טוב אני רוצה להגיד שזה היה שטחי ביותר , אבל זה מה שביקשת... אני מאמין שאת רוצה לדעת הרבה יותר מזה , לכן חובה לתת קישורים:

ThePiper

New member
הבוס שכח לשים אלבום אחד בדיסקו'.

וקוראים לו: coda 1982 לא יודע אם ההרגשה שלנו כלפיו היא כזאת כי אנחנו משווים אותו לשאר אלבומי הזפ, אבל האלבום הזה הוא ללא ספק (מצידי) הכי גרוע של הלהקה, אולי למעט המונטרו של בונזו שהוא בהחלט קטע אינסטרומנטלי חביב. האלבום מכיל שירים שלד זפ הקליטו אך לא נכללו באף אלבום, סיבה נוספת אולי להיותו "לא משהו" היא שרוב השירים הוקלטו בתקופה שהפאנק חגג (עפ"י דבריו של ג'ון פול ג'ונס). בקיצור מומלץ להתרחק ממנו.

גם

וגם התיחסתי רק לאלבומים שיצאו בתקופה שהלהקה הייתה קיימת, אם אני זוכר נכון גם לא כתבתי כלום על how the west was won למרות שלדעתי זה אחד מהאלבומים היותר טובים של הזפלנים (אם לא הטוב שבהם)

SickAgain

New member
זה אלבום ענק!

מובן שתחשבו שאני אומר את זה כי אני מעריץ של זפלין. אבל לא. יש באלבום הזה את Darelene המקפיץ עם סולו הקלידים-הרוק אנד רול המטורף של ג'ון פול ג'ונס וכמוהו גם כמה רגעים Fאנקיים מטורפים ומקפיצים: Walter's Walk, Ozone BAby, וכמובן וכמובן Wearing and Tearng הענק (השיר שפייג' חבר בו בפעם הראשונה לפלאנט ב1990, בהופעה שצולמה גם לMTV אם אני לא טועה, הקליפ הזה שודר אפילו פעם בתוכנית של טומי ואנס). חוץ מזה גם We're Gonna Groove המפיל פותח כאן, שהוא גם פותח את הDVD שיצא לא מזמן. עוד היילטיס- I CAn't Quit YOu בגרסה-ווואו. וגם Poor Tom המצחיק. אלבום זפלין קלאסי! בגלל שזה מין אסופת שירים ולא אלבום רגיל הוא יכול להשמע "לא מסודר" גם לי זה נשמע ככה פעם. אבל עכשיו אני מתמוגג...

אגב, אל תימנעי מלרכוש את Presence

בדיסקוגרפיה הנ"ל Presence די מושמץ. אלבום מצויין ובלי ספק הרבה יותר טוב מאלבום אחר שלהם שמוערך יתר על המידה (אחכ.. אחכ.. Physical Graffiti.. אחכ.. אחכ..). לפחות תקשיבי לו, הוא מעולה.

למעלה