שאלה

rotem224

New member
שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

האם היה כבר מפגש של חברי הפורום??

HaMsTeR

New member
לדעתי כדאי לחכות...

אני בטוחה שכדאי וצריך לחכות. הפורום נחשב לממש חדש, ועוד לא כולם מכירים את כולם. אני משתתפת קבועה בפורום הארי פוטר, ורק כשעברה שנה וחצי מאז פתיחת הפורום עשו את המפגש הראשון (שלא הייתי בו, כי אז לא הייתי בפורום- פורום הארי פוטר כמעט בן 3) אבל הייתי בשני מפגשים (באחד גם נשארתי לישון) ואת כל האנשים שבאו יכולתי לזהות לפי הכינוי שהם אמרו לי.. בפורום אם נעשה מפגש, אולי ישאלו "מי את?" "מה הכינוי שלך?" ואז כשאני אגיד את הכינוי, לא יזכרו אותו בכלל ולא יבינו מי אני
לדעתי נחכה. חודשיים לפחות...

*קליאו*

New member
בדיוק../images/Emo70.gif דעתי היא.. ../images/Emo8.gif ../images/Emo105.gif

שבאמת צריך לחכות, חודשיים-שלושה, אם לא יותר. מפגשים עוזרים אמנם לגיבוש של הפורום, אבל אני מציעה שקודם כדאי ללמוד את האופי של אנשים, כי הרבה יותר קל לקבל שיפוט על אנשים לפי מראם, אומנם, אבל לפעמים השיפוט הזה מוטעה. אני חושבת שכדאי שנכיר אחד את השני קצת יותר טוב לפני כן
{למרות שחלק נכבד מהאנשים פה אני מכירה} ונכון! פורום ה"פ כבר כמעט בן שלוש! ושרה בו רק שנתיים.. אני לא רוצה לחשוב על זה ש{ביום שבת
} אני חוגגת שם חצי שנה..
בעעע.. וגם אני הייתי {לפחות} ב-6 מפגשים, וזה הדבר ה{כמעט}כי כיפי שעשיתי בחייי, אבל באמת כדאי לחכות..
מה שכן, אין לי בעיה שתקפצו לכאן.. אני אוהבת שבאים אליי והורסים לי את הבית
איזו חברותית אני, הא?
מאיהההה
נ.ב- גוני, מכתב השרשרת - את התחלת אותו? או מי?

YaLdoNet 4 EveR

New member
ככה גם אני חושבת.

אנחנו גם די קצת...
נראה, ניתן לזה זמן. אין לאן לרוץ.

HaMsTeR

New member
מאיה, היית ב6? יפה... אני הייתי ב2

אבל הייתה לי הזדמנות ללכת לזה שהיה במודיעין ולא התחשק לי כל כך באותו יום, והרסתי לגל, כי היא הייתה יכולה להגיע אם אני הייתי רוצה.. אבל מאיה- בשני המפגשים שהלכתי אליהם, פגשתי אותך!

HaMsTeR

New member
מאיה, היית ב6? יפה... אני הייתי ב2

אבל הייתה לי הזדמנות ללכת לזה שהיה במודיעין ולא התחשק לי כל כך באותו יום, והרסתי לגל, כי היא הייתה יכולה להגיע אם אני הייתי רוצה.. אבל מאיה- בשני המפגשים שהלכתי אליהם, פגשתי אותך!

*hadas*

New member
אמממ אני מכירה פה די הרבה...

שמרית, אופיר, מיכל, כרמל מי עוד? כולם מביצפר...

Mooa-Numi

New member
לצערנו הרב דניאל ../images/Emo6.gif

שאני חושבת על זה, את רוב בנות הפורום פגשתי! אם זה בבצפר, או שזה בקדימה-אותו דבר!

*קליאו*

New member
יאפ.../images/Emo4.gif

ונכון, פגשתי אותך פעמיים. וד"א- בסוף לא היה מפגש במודיעין. פשוט הם באו לישון אצלי
ולגילמור פאן- {גרועה בשמות פרטיים..
} כיף לכן שאתם הרבה מהביצפר כאן, אפחד שאני ממש מכירה לא כאן. ממש כיף לכן!
אבל מצד שני.. זו הזדמנות לפגוש אנשים חדשים! ^_^ can´t wait to meet you all!
Kiss that frog

למעלה