שאלה

m G m

New member
שאלה../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם עברי
(ולא- אני לא מדברת על הפלאפון שלו.....) אני מתכוונת אם יש לו אימייל ישיר כזה שהוא יכול לענות או משהו כזה
.......

Ez sLeeP

New member
את יכולה דרך האתר של הליקון..

את נכנסת לאתר, לוחצת על תפריט ראשי -> ישראלי -> אומנים. תבחרי את עברי מן רשימת האומנים, יש שם ביוגרפיה קצרה, ובסופה אייקון של מכתב - 'כתוב לי'. תקליקי שם, ואת מסודרת. בהצלחה.

jeackyh

New member
או בדואר רגיל...

הליקון- לידי עברי לידר: אישי המרכבה 7 חולון (מיקוד את יכולה להוציא באתר של הדואר..)

איזה עצוב זה לחיות בלי אשליות...

תקוות זה מה שעושה את החיים מעניינים כל כך... תחשבי לעצמך איזה כיף אם יום אחד תלכי ברחוב, עברי יבוא מהצד השני ופתאום יתחיל לשיר לך את השיר שאת הכי אוהבת!!! אז נכון זה לא יקרה אבל מה כל כך רע בלחלום?

S h A b i T

New member
פה יש הבדל קטן..

זה נקרא לחלום, לא לחיות באשליות. ובוודאי שחיים בלי חלומות ותקוות זה לא חיים. אני מדברת על דבר אחר.. לדוגמא, אם יחזירו לה תשובה למכתב היא באמת תחשוב שעברי רשם את זה....... ואז תהיה מאושרת מדבר שלא קרה.. טוב נו, מה שלא יודעים לא מזיק. (משפט מטומטם אבל יש כאלה שמאמינים בו)

תגובה אחרונה כדי שלא יכעסו

תראי עברי לידר זה לא בריטני ספירס. הוא אומן ישראלי ומה לעשות שאני כמעט בטוחה שהוא לא מקבל 200 שקים של מכתבים כל יום. חוץ מזה אני מאמינה שהמעריצים של עברי חשובים לו מאוד וכמו כן הביקורת הבונה שהם מעבירים. בגלל זה אני חושבת שהוא כן קורא את מה שכותבים לו, ובטח ובטח שהוא לא שם איזה מתלמד לענות לו על המכתבים (ככה אני חושבת) כי זה פשוט לא ריאלי בשבילו. ככה אני רואה את עברי. יכול להיות שאני טועה אבל תאמיני לי שאפילו רק לכתוב את המכתב זאת חוויה בפני עצמה. הידיעה שיש סיכוי קטנטן שהוא קורה את המסר שאת מנסה להעביר- זה מה שעושה את כל העניין לשווה יותר. ולכן זה לא משנה אם הוא עונה או לא, האשלייה שבעניין, היא זו שהופכת את הכתיבה אליו לשווה עבורי לפחות.

מממ חוויה לא נעימה שעברתי עם מכתב..

נתתי לחברה שלי שגרה קרוב אליו (אתם יודעים מי זאת..) והיא שמה לו את זה בתא דואר...ובגלל זה הוא בטוח קיבל את זה. 1.הוא לא ענה לי 2.הוא לא זכר את המכתב בכלל. 3.נראה לכם שאין לו מה לעשות רק לקרוא מכתבים מטופשים?! נראה לכם שאתם הייתם קוראים את כל המכתבים הבנאליים האלה בתור מפורסם?! לא חושבת. אני כן אבל אני זה סיפור אחר... אני כבר חסרת תקוות! אבל אני שולחת את אותו המכתב בדיוק עם זוהר אם היא תיפגש איתו. מממ יהיה טוב!

S h A b i T

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

יש לו חיים חוץ מלשבת ולקרוא מכתבים שהמעריצים שלו כותבים לו. וזה לא אומר שאתם לא חשובים לו.

Ez sLeeP

New member
הוא טוען שהוא קורא.

ספיר יכולה להעיד שהוא מקבל ואפילו קורא לפעמים. כמובן שיש לנצל דרכים ייחודיות להביא לו את המכתבים..

jeackyh

New member
הוא קורא!!!!!

לא תמיד הוא זוכר..לא תמיד זה מעניין אותו.. אבל הוא כ"כ קורא חחחחחח

למעלה