שאלה...

travisrocks

New member
שאלה...../images/Emo66.gif

יש למישהו הופעות של מייקל למכירה ו/או תקליטים של מייקל אני ממש הייתי רוצה למצוא שיש למישהו את הקלטת של היסטורי או את הקלטת של ההופעה שלו בישראל תודה ממיכל

Censored

New member
אני הייתי כיתה ד שהוא היה,

איך אפשר לא לדעת?! בור שמיים וארץ

Marty McFly

New member
איתי, אני הייתי בכיתה ב´ או ג´!

אין סיכוי שאתה היית בכיתה ד´... חחח אידיוט... ואני הייתי בהופעה, אם לא ידעת...

Lady Wood

New member
פחח אבל אני לא כזאת מעריצה שלו..

אני לא מתה עליו באופן היסטרי, אז לא ממש ידעתי..או שכן..בכלאופן אנ´לא זוכרת..

עינת43

New member
רואים שלא,,,

רואים שלא ההית בהופעה שלו בארץ הוא היה כאן ב93 באוגוסט 20 עד 23 חחחח,,,,,אלק 92 רואים שאתה ילד!

Marty McFly

New member
אמרתי 92 או 93, כי אני לא בטוח...

מצטער שלא זכרתי תאריכים מדוייקים, כי הייתי קטן מידי. אני לא מבין איך לא שלחו אותי לכסא החשמלי... ותשרשר!!! פעם אחרונה שאני משרשר בשבילך... פעם הבאה אני פשוט אמחוק את ההודעה... זה לא קשה לשרשר! אם אתה לא יודע, פשוט תשאל...

Marty McFly

New member
הממ...

לשרשר=להגיב להודעה מתחת להודעה שאליה מגיבים. כמו שאת עשית עכשיו. אבל עינת43 כל הזמן פותח הודעות חדשות... אז אני מבקש שיעשה כמוך, וישרשר.

עינת43

New member
למה לשקר,,,

אייך אני שונש שקרנים! Marty McFly הוא אחד מהם, הוא אומר שהוא מעריץ של מייקל כבר מגיל 7 והוא לא מכיר את השירים הכי מפורסמים של הגקסונים מי שמעריץ של מייקל הרבה זמן חייב להכיר אותם אפילו מי שרק ראה את המופע של היסטורי האחרון מייקל שר שם את אותם שרשרת שירים , אפילו שפירסמתי אתר להורדת שרירים מהופעות חיות שלמים אז את בילי גין מהמופע מסוכן ברומניה הישן מלפני 11 שנה הוא לא מכיר (יש לי את זה בדיסק אורגינלי נדיר כבר המון שנים) אז אל תזבל לנו שטויות ילדון כי אתה מדבר כאן עם מעריצים יותר כבדים ממך בהרבה אני בן 22 ואחריי צבא ומה שיש לי בחדר בבית בקלטות וידאיו ההית יכול רק לחלום אפילו רק לראות אוסף של 11 שנה אז יש לך עסק עם אחד שכבר באוניברסיטה ואתה מדבר איתי על הארי פוטר!!!!

~orit~

New member
היי

אני בת 24 וגם לי יש אוסף די נכבד של קלטות וידאו. אני גם קונה קלטות ממעריצים בחו"ל ככה שיש לי המוווווון קלטות שאני הקלטתי במשך השנים וכאלה שאפשר היה להשיג רק ממעריצים מחו"ל. בכל אופן - הייתי מעוניינת להחליף איתך (יש לי 3 מכשירי וידאו ככה שאני יכולה לעשות העתקים) אם יש לך דברים שלי אין. הבעיה היא.... שהתעצלתי במשך השנים לשבת ולעשות רשימה של כל הדברים שיש לי. אני מקווה שלך יש רשימה... בכל מקרה - צור איתי קשר בבקשה באייסיקיו: 98391680 או באימייל: [email protected] תודה :)

~orit~

New member
ועוד משהו

יש למעריצה בשם שרונה רשימה שהיא פחות או יותר מה שלי יש כי פחות או יותר השלמנו אחת לשנייה חומר. לי יש חומר של השנתיים האחרונות שלה אין. אז בכל אופן - אתה יכול להתייחס לרשימה המצורפת הנ"ל כרשימה כמעט מלאה של מה שיש לי.

Marty McFly

New member
אתה יודע מה, אתה רוצה לדבר איתי

דבר איטי בפרטיות, לא פה לפני כולם... אם יש לך בעיה איתי, דבר איתי... אני כבר אקבע איתך זמן כבר זמן כלשהו... זה יהיה בצ´ט או בטלפון או משהו... אבל לא עכשיו, כי אני עסוק...
דניאל

עינת43

New member
לא מעוניין

לא מול כולם? זה צאט חופשי אני ירשום מה שבא לי על מייקל כאן!!!

Marty McFly

New member
אם זה על מייקל, אז אין בעיה...

אבל כשזה עליי, אז אני מעדיף שזה לא יהיה בפומבי... תודה...

למעלה