שאלה.........

שאלה.........../images/Emo66.gif

קודם כל, מה שלומכם.הכל טוב??? אני קצת ביישנית בפגישות...........(וזה דיי מעצבן........) יש למישהו/י עצה ......................אשמח לשמוע! תודה והמשך יום הכי מקסים שאפשר........

דרוmי

New member
זה יעבור לך עם הזמן

כך זה בהתחלה.וביישנות זה דווקא פלוס גדול בעניי...

וואה כל הבנות בפגישות בישניות

וזה הדבר שצריך להתלונן אצל התנועה הפמניסטית בנות שכל היום לא גומרות לדבר מגיעות לפגישה שותקות כמו דג .

מה את דואגת!

כשיבוא הבחור שעליו הכריזו 40 יום לפני שיצאת לעולם שהוא שלך הוא כבר יתאהב בבושה שלך וזה יהיה אחת הסיבות שיגרמו לו לומר תשובה חיובית. . .

שמערל9

New member
רק שתדעי לך...

שבושה זה הדבר הכי מדליק ב-ע-ו-ל-ם !!!!! תמשיכי כך. "גם אויל מחריש לחכם ייחשב" הביישנות רק מוסיפה לך.

קליט

New member
תשתדלי שהבחור לא יחשוב שאת

טיפשה או שתקנית כרונית שעונה רק כן ולא. אולי תעשי תרגולים עם מישהו או מישהיא כדי שתתרגלי לענין... גם אני חושב שזה מה זה חינני שהבחורה ביישנית ?! גם זה אומר שאת עדינה רגישה ומתחשבת -שזה לדעתי אדיר !! בהצלחה רבה !

רק בפגישות?...

או גם בחיים בכלל? אם זה רק בפגישות, לא הייתי קורא לזה בושה, כל אדם שמתחיל להכיר מישהו חדש, בהתחלה לא הכל זורם חלק ומרגישים בנח בקירבתו, בכל אופן מעל 20שנה הרחיקו אותך לגמרי ממה שאת הולכת לעשות עכשיו, להכיר את המין השני, טבעי לחלוטין. אך אם זה דרך חייך להתבייש, אז פשוט את בחורה ביישנית וצריך להבין שזה מה שאת ככה גם תשווקי את עצמך יש כאלה והרבה שמחפשים בחורה ביישנית, בד``כ הם גם איכותיות יותר. זה חלק מהחיים, זה לא חיסרון, כמו שיש כישרוני, גבוה, נאה, זורם, ציני, משופשף, יש גם ביישן. בהצלחה! מצד שלישי... לא הביישן למד... יש לך מקצוע ביד? ‎;-)

סליחהה מה עם הבחורות הלא ביישניות??

בחורה שהיא באה לפגישה וזורמת ומדברת כאילו מדברת אל חברתה, מה רע בזה???

למעלה