שאלה..

SeaLili

New member
שאלה.. ../images/Emo63.gif../images/Emo183.gif

אה.. אני צריכה כמה שיותר שמות באנגלית של גיבורי הרומח, תודה ^_^ בבקשה..

RoCKeR121

New member
תשובות לשאלה

חלמיש כור-אש: Flint Fireforge גדילן קוץ-רגל: Tasslehoff burfoot(תקנו אותי אם טעיתי באיות) תניס חצי-אלף: Tanis half-elven(או Tantalas) מי-נהר: River Wind סהר-פז: Goldmoon קרמון מז'ר: Carmon majere רייסטלין: Raistlin(או Raist) טיקה ווילן: Tika Wylan(נראה לי...) לאורנה קלדון: Laurna Caladon(אין לי כוח לכתוב לאורלנטלסה זה יקח לי שעה) פורטיוס: Portius גילנתאס: Gilanthas(שוב נראה לי) קיטיארה אות' מאטר: Kitiara Uth Matar סער בהיר להב: Sturm Brightblade האל הקדום מאז'ר הוא מאז'ר(אני לא זוכר של מה הוא אל אז מישהו בטח יגיד פה במקומי) פשוט בכבשן הנשמה מסתכלים על העלילה מצידם של רייסטלין וקרמון כשהיו צעירים, קרי לפני שובם של האלים(או יותר נכון שובם של בני האדם אל האלים) שאז רק זכרו בקושי את האלים מקווה שעזרתי

stige

New member
מאז'ר...

אל הידע ועוד כמה דברים פחות חשובים. המאמינים העיקריים שלו הם נזירים והיסטוריונים הסמל שלו זה ורד, אם זה בכלל משנה.

TiPtiPoNpOn

New member
לגדיל../images/Emo110.gif

קוראים Tasslhoff Barfoot או משהו כזה לסער קוראים Sturm ובהיר להב באנגלית (לא זוכרת איך אומרים את זה) לאורנה היא Laurana ותניס הוא Tannis ו...הממממ קיטיארה אותו דבר באנגלית.... גם קרמון וRaistlyn (נראה לי שככה כותבים את זה... סהר פז = GoldMoon נראה לי מי נהר - שכחתי חלמיש - גם כן.... לא זוכרת עוד. זהו

Wing Chan

New member
מעט תיקונים

זה- bur ולא bar בבורפוט בהיר להב- Brightblade רייסטלין - Raistlin סהר פז- אכן Goldmoon מי-נהר- Riverwind חלמיש- Flint. כור אש- Fireforge קקהמאיקה :ם

TiPtiPoNpOn

New member
נצלו"ש קטן ומעצבן../images/Emo110.gif

גם לכן התפוז ON לא עובד? זה ממש מעצבן.... כל מי ששונא את תפוז שירים יד!!! (אני בטוחה שאף מורה לא זכתה לכזאת תגובה באף שיעור שלה...)

Wing Chan

New member
לא אחי :\

ינון ביטל את הקרב כי יש לו שבר :\ וגם אני קצת תפרן כרגע :< וואו זה בטח חתיכת בעסה להתאמן כול יום כמה שעות רצוף לקראת התחרות, לצפות כל כך, ואז לקבל שבר. אני יודע שאני הייתי מתבעס ממש...

כן, ראיתי שלא היה בסוף הקרב שלו...

פשוט ראיתי שם מישהו שהיה דומה לך... זה באמת באסה אחי...יצא לי לראות כבר כמה פעמים חברים של אח שלי שקרה להם משו דומה... חבל באמת שלא היית...היה מזה בנזונה של ערב קרבות... חזרתי כולי צרוד בקושי יכול לדבר...

TiPtiPoNpOn

New member
לפני שאני פורשת../images/Emo110.gif

לעוד שבוע של עבודה מפרכת...
רציתי לאחל לכולכם שבוע מצויין ומקסים וכל זה, שתצליחו במבחנים (היהיהי, אני כבר לא עושה כאלה יותר...
מוהאהאהא) אני קצת במוזה, אז כמה איחולים וברכות: שהחורף יגיע מהר
, שיירד הרבה גשם
, שנשתה הרבה שוקו חם
, ושלא תגיעו למחלקה שלי....
(מהצד הלא נכון, חוצמיזה אתם תמיד מוזמנים לבקר...) ביי לכולם!

למעלה