שאלה

steelwater

New member
שאלה../images/Emo58.gif

אתם חושבים שאולי My Lunch היה צריך להיות הפרק האחרון בעונה? שהעונה הייתה מסתיימת בזה שדר' קוקס יוצא מביה"ח ואז כאילו תוהים אם הוא יחזור להיות רופא שם או לא?

האמת ש.. ../images/Emo58.gif

כן!! גם אני חשבתי על זה.. אם היו קצת גם מזרזים דברים אחרים בקשר להריון של קרלה והיו מכניסים את זה באותו זמן זה היה אחלה סוף עונה.. ונצל"ש.. קניתי כרטיסים להופעה של 50cent ואל תקראו לי ערסית אני לא! אבל כן אני אוהבתאותו :D לילה מעולה שיהיה לכולם .
עדי

steelwater

New member
תהני

אאני לא אוהבת אותו אבל אני מקווה שתהני. אני כנראה הולכת לדפש מוד, כמעט בטוח. ואני גם רוצה ללכת לסטינמג ולוורג'ר ווטרס ואני מקווה שזה יקרה.

DivineComedy

New member
גם אני חשבתי על זה...

אבל זה היה מעמיד בסימן שאלה את חזרתו של קוקס והיינו מאבדים את JD, THANK YOU... ככה שלא בטוח אם הייתי מסכים... מצד שני זה עדיף על איך שזה באמת נגמר.

steelwater

New member
כן חשבתי על זה../images/Emo58.gif

היה נורא אם הם לא היו עושים את "JD,THANK YOU". אבל זה לא בהרכח היה גורם לנו לאבד את זה. יכלו לעשות את אותו פרק. אבל אתם חושיבם שאולי הפרק הזה היה מאבד מהחשיבות שלו עם הוא היה הפרק הראשון של העונה הבאה? לא יודעת. היה מאד קשה לחכות לראות מה קורה חחח. וכשהתודה של קוקס באה בסוף הפרק הראשון אז זה לא מרגיש חזק מספיק אולי כי זו רק ההתחלה של העונה. ואם My Fallen Idol היה הפרק האחרון אז זה היה יכול להיות לא ממש טוב כי זה היה מרגיש כאילו אולי זה הפרק האחרון בכלל ואין המשך. כי קוקס חוזר לעצמו, ג'ידי מתוודה על הבעיות שלו וקוקס קורא לו ג'ידי.

למעלה