שאלה

pika17

New member
שאלה../images/Emo58.gif

בערך ספויילר,עכשיו ראיתי את 410 פרק מעולה .שמישהו יתן לי תקציר ל411 כי לפי מה שהבנתי מיפה הוא לא משהו ,קורה בו משהו מיוחד?כי אם הוא לא משהו אני ידלג עליו.אז אם אפשר תקציר.

E2100

New member
../images/Emo58.gifפיקה

משהו מעוד מפתיע קורה להאנטר שהוא מתחבב על נערה בגילו ! ובפרק 412 הוא יכיר אותה להורים המעמצים -יענו בן ומיקל את יכולה ישר לדלג על 411 זה דאי משעמם שם
תורידי את 412 זה גם אני יוריד עוד לא מצאתי הזה

QAF Fan Block

New member
אני לא ממליצה לך לדלג.

מבחינתי- גם אם הפרק גרוע עדיין שווה לראות אותו.

SmEllY C a T

New member
שאלה לי אליכם :)

קודם כל, שלום, אני חדשה פה בפורום, קוראים לי ליאור, נעים מאוד . עכשיו, העונה הרביעית של "הכי גאים שיש", היא תשודר בערוץ יס פלוס מיד אחרי העונה השלישית?. למרות שהדבר היה כתוב, אני רוצה לוודא שזה באמת ככה. ומה הקטע עם זה שזה מתחיל ב12 ומשהו ?. יום טוב, ליאור.

QAF Fan Block

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

בקשר לשאלות: לפי מה שהבנתי ישדרו את העונה הרביעית אחרי העונה השלישית..... (אנחנו עכשיו בפרק 11 ופרק 14 הוא האחרון בעונה) התכנית לא מתחילה ב12 - זה כנראה שידור חוזר. היא משודרת בשעה 22:00 בימי שלישי

E2100

New member
השעות של -הכי גאים שיש בערוץYES+

הכי גאים שיש כל פרק חדש משודר רק בימי שלישי עם שידור חוזר בחצות ובימי שישי- רק בשידור חוזר

SmEllY C a T

New member
מעולה!

תודה רבה שעניתם לי :) רק לאחרונה התחברנו לYES אז אני שמחה שלפחות יש מה לראות :) ואני מאוד מרוצה בקשר לזה שYES ישדרו את העונה הרביעית. תודה, יום טוב

E2100

New member
ברוכה הבא לYES

וגם יש לך בYES+ את ישנן בנות
גם סידרה הגירסה הלסבית זה גם SHOWTIME זה יום ראשון בשעה 22.00 ושידור חוזר יותר מאוחר וימי שישי שידור חוזר ב22.00 לפני
הכי גאים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

למעלה