שאלה...

tuna girl

New member
שאלה...../images/Emo58.gif

מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה קורה בתמונה הזאת
תודה מראש...

i love gina

New member
נראה לי שאני יודע.. ../images/Emo58.gif

זה הולך לקרות בקיץ 2001, (אנחנו בקיץ 2000 בפרקים של היום) , הטינז חוץ מקלואי ובריידי ילכו לטיול על אי, ופיליפ ועוד כמה בסוף הטיול יפצעו. יקחו אותם לבית חולים, (בריידי הציל אותם... ) וקלואי , חברתו של פיליפ משחר ימים, תתפלל שהוא יחלים...

rex2

New member
הסבר לתמונה

כל הטינז ינסעו לפורטו ריקו ובמשך החופשה יהיה חיפוש אחר תכשיט ששייך לאליס הורטון. יהיה שם אדם אחר שגם ירצה את התכשיט והוא יזרוק את פיליפ בל ושון לתוך בור עם מים שלאט לאט יתמלא ואז כשיבואו לחלץ אותם פיליפ יתחיל לטבוע ובריידי יעשה לו הנשמה מפה לפה ואז יקחו אותו לבית חולים וקלואי תשב לידו עד שהוא יקום.

CityGirl9

New member
ספויילר

את כל הבאלגן יעשה הרשע התורן... הפעם זה יהייה אביה הסוטה של ניקול שגם בגללו פיליפ כמעט ימות וג'ן הסתומה תיכנס להריון היות והוא אנס אותה.

CityGirl9

New member
תשובה-ספויילר

שון ירתם לעזרת ג'ן (השד יודע למה ) ויאמר שהתינוק שלו.... בל תהייה שבורה וג'ן תהייה בשמיים היות והיא פיתחה אובססיה רצינית כלפי שון מאז שג'ייסון העיף אותה.... למען האמת היא תמיד אהבה את שון בסתר ליבה.

i love gina

New member
../images/Emo58.gif

היא עד כדי כך אובססיבית, עד שבפרקים של היום בארהב ג'ן כל הזמן מפנטזת על עצמה עם שון, ועל דרכים לרצוח את בל, כל פעם בצורה סדיסטית יותר מהקודמת...

CAMILABENJA

New member
ואם כבר התחלנו עם שון

הוא יעזוב את הסדרה לחמישה שבועות לצלם סרט :) הקטע שעושים רי-קאסט לשחקן שיחליף אותו לחמישה שבועות! למה זה טוב?!

../images/Emo93.gif

מה באמת
מתי זה יהיה
בפרקים שלנו או בארה"ב
בשביל מה צריך להחליף אותו
שפשוט היו ממציאים לו איזושהי נסיעה...מה כל כך קשה

soapsfan

New member
ספויילר

כן,הוא נוסע לצלם סרט,ואומרים שאם לוח הזמנים שלו לא יאפשר לו לצלם סצינות מראש אז יחליפו אותו לזמן מועט.הוא אמור להיות מחוץ למסכים במאי,אבל עדיין יש אפשרות שהוא יצלם סצינות מראש

soapsfan

New member
ועוד ספויילר

גם קירסטן סטורמס הצטלמה לפיילוט לתוכנית כלשהי שתשודר בCBS,אם התוכנית תקבל חוזה לעונה שלמה יתכן כי גם בל תוחלף בשחקנית אחרת.

איזה באסה....../images/Emo4.gif

אין להם סדר עדיפויות
הם הריי חתומים על חוזה בימי חיינו
זה לא יותר חשוב

soapsfan

New member
החוזה

של קירסטן נגמר ביוני השנה ובחוזה שי ג'ייסון יש סעיף מיוחד שבגללו הוא יכול לעשות את הסרט הזה

CityGirl9

New member
נו באמת....

לא רק שהחליפו את ג'יי המקסים שלי בדביל הזה קייל מה real world המעפנה גם יחליפו את שון ובל. פאק פאק פאק!!!!!

rex2

New member
שאלה

יחליפו את קריסטין לתמיד? ואת ג'ייסון? לא רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rex2

New member
תודה

הרגעת אותי. את בטוחה שזה זמני בנוגע לשניהם???

כן....../images/Emo9.gif

ראית מה סופספאן כתב... שניהם יוצאים לצילומים אחרי... היא לפיילוט כל שהו לסידרה כנראה והוא לצילומי סרט... ורק אם לא יתאפשר להם לצלם סצנות מראש אז יעלצו להחליף אותם באופן זמני
אל דאגה...לא נאבד אותם

למעלה