שאלה..

זִיגזַג

New member
שאלה.. ../images/Emo58.gif

מישהו יכול לפרט באיזו קבוצה שיחק ראובן עטר בכל שנה?? הכוונה היא שאני יודע שהוא שיחק במכבי והפועל חיפה, בית"ר ירושליים, הפועל פ"ת ומכבי נתניה.. אבל באלו עונות בדיוק הוא עבר מקבוצה לקבוצה??

זִיגזַג

New member
אהה ועוד שאלה.. ../images/Emo58.gif

אם מישהו יודע גם כמה שערים הוא כבש בקרירה? כמה משחקים שיחק? כמה אליפויות זכה? גביעים? גביעי טוטו? הממ.. וזהו, נראה לי

קבל

שיחק במכבי חיפה בשנים 86/87 עד 93/94 לאחר מיכן עבר להפועל חיפה ל 3 שנים 94/95 עד 96/97 חזר חזרה הבייתה למכבי חיפה ב 96/97 אבל רק לעונה אחת ושוב חזר להפועל חיפה 97/98 לאחר מיכן עוד בעונת 97/98 הוא עבר לבית"ר ירושלים מישם להפועל פ"ת 98/99 חזרה להפועל חיפה 99/00 שוב באותה עונה עבר לבית"ר ירושלים 99/00 והספיק להגיע גם לחיפה בעונת 99/00 שם נישאר עד 01/02 ואז עבר לנתניה 02/03 בכל הקרירה שלו כבש 123 שערים בכל 17 השנים שבו שיחק הוא שיחק 413 משחקים בכולל (לא בכולם נתן 90 דקות מלא) זכה ב 6 אליפויות 5 מהם במכבי חיפה השישית בבית"ר ירושלים זכה 2 גביעים שניהם במכבי חיפה גביע הטוטו אין לו ועוד נתון מעניין בכל 17 שנות הקריירה שלו הוא ספג כרטיס אדום אחד בלבד
מקווה שעניתי לך על השאלות

the predator

New member
נראה לי שב93/94 לקחנו את

גביע הטוטו והוא הרי שיחק במכבי באותה תקופה, אז אפשר לרשום זאת לזכותו...

the predator

New member
בדקתי באתר הרשמי של מכבי

ולא רק שזכינו בגביע הטוטו ב93/94, עטר כבש ראשון בגמר (הסתיים 2-0 לנו נגד בית"ר) מצורף קישור

למעלה