שאלה יאמצ´ה הוא ממשפחת גוקו?
K king kazabubu New member 17/10/02 #2 לא... ../images/Emo58.gif יאמצ´ה הוא בן אדם רגיל דווקא... מכירים אותו בדרגון בול. הוא היה היריב הראשון של גוקו.
לא... ../images/Emo58.gif יאמצ´ה הוא בן אדם רגיל דווקא... מכירים אותו בדרגון בול. הוא היה היריב הראשון של גוקו.
B Brolly New member 17/10/02 #4 קאזאבובו יכול להיות שאני טועה... אבל אולונג הוא לא היריב הראשון של גוקו?
K king kazabubu New member 18/10/02 #5 ../images/Emo58.gif בערך.. אולונג הוא מחליף צורות והוא לא באמת נלחם בגוקו. לעומת זאת יאמצ´ה כן נלחם בגוקו במדבר.
../images/Emo58.gif בערך.. אולונג הוא מחליף צורות והוא לא באמת נלחם בגוקו. לעומת זאת יאמצ´ה כן נלחם בגוקו במדבר.
D donotchoose New member 19/10/02 #6 אז למה? בתמונה שבכתובת הזאת (שנמצאת בגלריה תחת הכותרת משפחת גוקו) מופיעים גוקו, גוהן בוגר,יאמצ´ה וגוטן אם זה שאני חושב שהוא יאמצה הוא לא יאמצה אז מי זה?
אז למה? בתמונה שבכתובת הזאת (שנמצאת בגלריה תחת הכותרת משפחת גוקו) מופיעים גוקו, גוהן בוגר,יאמצ´ה וגוטן אם זה שאני חושב שהוא יאמצה הוא לא יאמצה אז מי זה?
D donotchoose New member 19/10/02 #7 והנה הכתובת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/images/galleryimages/238gallery_25506.jpg
P Pikachuit! New member 19/10/02 #10 יש ספיישל... שזה כמו מיני סרט על ההיסטוריה של כוכב בג´יטה ועל אבא של גוקו -וקצת על גוקו עצמו -
B Brolly New member 17/10/02 #3 לא הנה מה שאני יודע על יאמצ´ה... בדרגון בול הוא משחק בנדי ט ששולט באמנות לחימה שקוראים לה "wolf fang fist" או משהו כזה הוא נלחם נגד גוקו וגוקו מנצח(גוקו כילד קטן כמובן), ואז הוא נעשה טוב... הוא לא מהמשפחה של גוקו...
לא הנה מה שאני יודע על יאמצ´ה... בדרגון בול הוא משחק בנדי ט ששולט באמנות לחימה שקוראים לה "wolf fang fist" או משהו כזה הוא נלחם נגד גוקו וגוקו מנצח(גוקו כילד קטן כמובן), ואז הוא נעשה טוב... הוא לא מהמשפחה של גוקו...