שאלה

שאלה../images/Emo58.gif

אני לא כותבת בפורום אבל יש לי שאלה בקשר לספר השביעי.. אם הגובלין שאני לא זוכרת איך קוראים לו לקח את החרב של גריפינדור מהארי אז איך נוויל הוציא את אותה חרב ממצנפת המיון? תודה מראש

כן אבל../images/Emo58.gif

שכשהארי הוציא את החרב בספר השני החרב הייתה בתוך המצנפת ושכשנוויל הוציא את החרב מהמצנפת החרב הייתה אמורה להגיות אצל הגובלין בכלל..

The Immortal Me

New member
היא לא הייתה בתוך המצנפת.../images/Emo210.gif

היא הייתה במשרד של דמבי. הארי חשב על משהו ממש חזק [אני כבר לא זוכרת מה], ואז היא הופיעה לו על הראש [הוא הזכיר שכואב לו. יופי, הארי.] והוא שלף במהרה.

Up To No Good

New member
היי ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

החרב מגיעה לכל "גריפינדור אמיתי" כשהוא צריך עזרה. כמו שהחרב הגיעה להארי בספר השני [כשהיא הייתה במשרד של דמבלדור], היא פשוט נעלמה לגריפהוק והגיעה לנוויל :)

תודה לשתיכן../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

משום מה חשבתי שהחרב הייתה בתוך המצנפת במשך מאות שנים והארי הוציא אותה משם.. לא קראתי את הספר השני מכיתה ה..

black robe

New member
חאעעע חעעע../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

איך החרב יכלה להיות במצנפת אם היא ממיינת את הילדים לבתים?
"נטלי X, עלי בבקשה על הבמה (כדי להתמיין)" *עולה* *שמה את המצנפת* *מתעוררת במרפאה עם כאב ראש מהסרטים* "מה קרה לי?" דמבלדור : "אה, שכחתי את החרב במצנפת"

ליליאן15

New member
יא אלוהים שיעזור

הפורום הזה זה הפורום הכי חופר שהייתי בו מאז ומעולם. אותן שאלות 80 פעם!!!!!!! לא אישי, זה סתם מצחיק (קצת מעצבן, אבל נסלח לא נורא)

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifכי,

יש אנשים שנכנסים לכאן רק בשביל לשאול שאלות או דברים שהם לא מבינים, והם לא רוצים להתחיל לחפור בארכיון, כי אין להם זמן וכוח לזה, והם לא היה כאן מתי ששאלו את השאלות שלהם קודם.

ליליאן15

New member
כן אני יודעת

זה סתם מצחיק אותי שאני נכנסת לפה ואני רואה את אותן שאלות איזה טריליון פעם... חחחח זה באמת מצחיק אותי בלי ציניות

למעלה