שאלה [
]

שאלה [../images/Emo58.gif]

מתי לעזאזל קלארק ולויס הופכים לזוג רשמי
או שזה בכלל לא קורה בסמולוויל...? אני בעונה 6 ואתם מוזמנים לשפוך ספויילרים.

slayer510

New member
לפי מקורות רשמיים../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לויס וקלארק הופכים לזוג רשמי בסוף העונה ה-7. כך נמסר ע"י המפיק של סמולוויל, אל גאף, בטור של שאלות בוערות על הסדרה באתר TVGuide.com

תודה!

הצלת את חיי אחותי לא הפסיקה לנקץ לי לגבי זה זה בערך הדבר היחיד שמעניין אותה בסדרה
בנות.

ברודי

New member
ואהההה ../images/Emo58.gif

באמת??? זה מידע מבוסס או סתם שמועה? איזה כייף :))) אומנם זה לא הגיוני לפי לויס וקלארק או לפי הקומיקס אבל לויס כזאת מגניבה בסמולוויל שאולי עדיף שזה יהיה ככה. נ.ב איך בדיוק קלארק יהפוך להיות עיתונאי מצליח אם בסמולוויל הוא בקושי מראה שמץ של עניין בכתיבה??

Superboi

New member
גם לויס הייתה כזאת../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

ותוך כמה פרקים היא כבר עבדה עיתון

S h a b i i

New member
לויס וקלארק ../images/Emo99.gif

אני כבר מתה שהם יהיו ביחד.. רק שלפי כל העניין הזה עם השביתה של התסריטאים..אם באמת העונה תסתיים בפרק 15 אני בספק אם "הגורל" שלהם באמת יתקיים..

XUXA141

New member
איך?../images/Emo58.gif

לאנה וקלארק כל כך מאוהבים, לויס והאח של לקס חרמנים אחד על השני, איך זה יקרה? (אם כי זה היה נחמד בעונה הקודמת הפרק של ש ניהם ביחד בגלל השפתון ההוא)..

imitsu

New member
כנראה שאני בין היחידים בפורום הזה

שמעדיף את קלארק עם לאנה מאשר עם לואיס.. לפחות בסידרה הזו.. לואיס סבבה אבל אני פשוט אוהב יותר לאנה :)

yafufa88

New member
אתה בטוח?? ../images/Emo58.gif

לא יכול להיות שהם יהיו "זוג רשמי", הרי זה קורה רק בקומיקס וגם זה אחרי הרבה זמן.... אולי הכוונה שקלארק יתאהב בלויס? (זה נשמע יותר הגיוני..) ודמאט, שתיגמר כבר הפגרה הזאת! (בלי קשר...)

S h a b i i

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שהבנתי לקלארק יהיו רגשות כלפי לויס אבל הוא ישמור אותם בסתר (כניראה בסוף העונה השביעית). אבל לא נראה לי שיהיה ביניהם משהו רומנטי..כי אם כן זה כבר יקרה שקלארק יהיה עיתונאי בדיילי פלאנט, וזה כבר לא יהיה סמולוויל..זה יהיה "מטרופוליס"...

למעלה